Ne maram gaziranih, razen tonica - ko je mešan z ginomIHI VF35 napisal/-a:Jaz v audiju sam lubice pelm,
za pijancke in podobno pa uporabljam legaci![]()
![]()
![]()
![]()
tinkara nc smesko, coco naroči
![]()
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 2
...go a thousand miles with a jet aeroplane...go out of your mind, go insaine :arrow: to a place that you never been before...eat ice cream or you`ll lick the floor... :uzfuzf 
Jaz sem gintonic pr 15ih pil, pol sem na bolj resno pijaco presaltu pir..
pol sem pa kr nehu, pa sem najbl zadovoln
tinkara honda sista , se pele s kolesom pol pa na semaforju u blokado nabija
nNnNnnNNnnNNnnNNnnNNnnNNnnNN
po pa se cheno zravn prpele z chicho plasticnim triciklom pa prav:
sam še talahka pedala dam gor, pa balanca nastelam, pa školkaste plenice nabavm, pa bom jast tud u blokado lhk nabiju

pol sem pa kr nehu, pa sem najbl zadovoln
nNnNnnNNnnNNnnNNnnNNnnNNnnNN
sam še talahka pedala dam gor, pa balanca nastelam, pa školkaste plenice nabavm, pa bom jast tud u blokado lhk nabiju
ja kva si pa druzga misluflat4 napisal/-a:@tinkara: ti si itak honda sista'
Pir pa resna pjača? Phahahahahaha, zdej si me pa nasmeju, mal humorja pa clo vsebuješIHI VF35 napisal/-a:Jaz sem gintonic pr 15ih pil, pol sem na bolj resno pijaco presaltu pir..
pol sem pa kr nehu, pa sem najbl zadovoln![]()
nNnNnnNNnnNNnnNNnnNNnnNNnnNN![]()
![]()
sam še talahka pedala dam gor, pa balanca nastelam, pa školkaste plenice nabavm, pa bom jast tud u blokado lhk nabiju![]()
Kolesarla sm pa kr dost letos, sam zdele je pa taka zima, da sam še pr radiatorju pa grelnikih z dekco slonim
...go a thousand miles with a jet aeroplane...go out of your mind, go insaine :arrow: to a place that you never been before...eat ice cream or you`ll lick the floor... :uzfuzf 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov