Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 12
Sej bo zdej subaru dal ven novega rex-a, pa bo mal cenejši kot ta toyotin spaček.
https://netcarflix.sfo2.cdn.digitalocea ... aishr.jpeg
https://netcarflix.sfo2.cdn.digitalocea ... aishr.jpeg
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Zgleda všečno!
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Naveza toyota, daihatsu in subaru.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ampak Subaru bo imel samo FWD. 
Je kdo v zadnjem času kupoval mobitel na tipke in je imel kaj uspeha? Mama rabi novega in kar se zdaj prodaja, je precej slabše kot telefoni v predprejšnjem desetletju. 
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Jaz tudi še vedno uporabljam telefon "na trdo gorivo."
Po kar nekaj eksperimentiranja z modernimi kitajskimi jajci zadnjih deset let sem spoznal, da mi v tej kategoriji mobilnikov le-ti sicer ponujajo več, a realno nudijo manj kot kvalitetni izdelki iz časov, ko smo še masovno uporabljali takšne naprave.
Zato še danes uporabljam Nokio 6210.
Pa ene tri imam še na lagerju.
Pa kakšno na bolhi.
Po kar nekaj eksperimentiranja z modernimi kitajskimi jajci zadnjih deset let sem spoznal, da mi v tej kategoriji mobilnikov le-ti sicer ponujajo več, a realno nudijo manj kot kvalitetni izdelki iz časov, ko smo še masovno uporabljali takšne naprave.
Zato še danes uporabljam Nokio 6210.
Pa ene tri imam še na lagerju.
Pa kakšno na bolhi.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Dober si da danes preživiš s to staro Nokio iz začetka novega milenija...
Saj baterijo verjetno še dobiš novo, samo kaj ko to laufa na signal iz pradavnine pa nima niti osnovnega interneta, ali MMS-ov in nič.
Kako pa zgleda ko ti kdo pošlje SMS z znaki izven ASCII tabele?
Ko tole zazvoni sredi publike, mora tudi biti poseben dogodek, ko dejansko potegneš ven Nokio na knofe z zeleno osvetljenim črnobelim ekranom
Saj baterijo verjetno še dobiš novo, samo kaj ko to laufa na signal iz pradavnine pa nima niti osnovnega interneta, ali MMS-ov in nič.
Kako pa zgleda ko ti kdo pošlje SMS z znaki izven ASCII tabele?
Ko tole zazvoni sredi publike, mora tudi biti poseben dogodek, ko dejansko potegneš ven Nokio na knofe z zeleno osvetljenim črnobelim ekranom
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Če rabiš samo za telefonirat in kakšen sms ...je to to. "Prenosni stacionarc" telefon z mojo številko, edino, ki jo poznam na pamet.
Za baterije ni problem, vsake 4-5 dni napolnim, včasih, ko pozabim na njega sem tudi nedosegljiv za par dni ...
Saj za net imam potem nekaj "pametnega," samo tam pa menjam simke - lokalne za vsako državo posebej, ko sem v tujini, pa tudi v slo vsakič znova ko se vrnem kupim kar novo. In nimam pojma, kakšna je moja trenutna slo telefonska v tem net telefonu ...
Za baterije ni problem, vsake 4-5 dni napolnim, včasih, ko pozabim na njega sem tudi nedosegljiv za par dni ...
Saj za net imam potem nekaj "pametnega," samo tam pa menjam simke - lokalne za vsako državo posebej, ko sem v tujini, pa tudi v slo vsakič znova ko se vrnem kupim kar novo. In nimam pojma, kakšna je moja trenutna slo telefonska v tem net telefonu ...
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Vsake 4 do 5 dni polniš staro nokio? Jaz sem pa mislil, da to dela po 2 tedna skupaj.
imam zadnjo verzijo ulefone armorja (21). filam ga vsako nedeljo zvečer. pa ne ker bi bil čisto prazen, ampak ker sem se tako navadil, da ga priklopim na kabel ob nedeljah. Danes je še 67% napolnjen (ravnokar pogledal). Baterijo ima 9600mah.
imam zadnjo verzijo ulefone armorja (21). filam ga vsako nedeljo zvečer. pa ne ker bi bil čisto prazen, ampak ker sem se tako navadil, da ga priklopim na kabel ob nedeljah. Danes je še 67% napolnjen (ravnokar pogledal). Baterijo ima 9600mah.
Na standbyju bi delala cca deset dni vsaj, če pa količkaj uporabljaš, je pa 4-5 dni neka realna perioda polnjenja za tistih 1000 mAh, kolikor je imela baterija pred petimi leti, ko sem jo kupil.
Dokler bo še GSM omrežje vključeno ...
Dokler bo še GSM omrežje vključeno ...
Čist tko iz antropološkega vzgiba me zanima, zakaj v Lj namenoma delajo podmornice iz avtomobilov, vedno ko zalije kaksen podvoz. Hvala za namige.
Ker je to vse kar imajo - kos pleha. In potem mislijo da so s tem kosom pleha vred kupili tudi licenco za vožnjo pod vodo (kot tudi vse licence za delanje drugih bedarij na cesti, pa licenco, da je cesta samo njihova).
Več jih je. Nezdrav optimizem (sej ni tok vode, to gre ...), nekej je že Igor omenil o občutku višje vrednosti lastne persone (lahko, ker imam avto), tudi neozdravljiva trma (to mora it), včasih se hudo mudi (nimam zdej cajta za okrog se peljat), slepo zaupanje tehniki (moj avto je tank, to ni nč), YOLO (dva modela na štirkolesniku med poplavami v Celju, in njun končni debakel), in verjetno še kup drugih.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost