K:Motor 3.0. H6
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
K:Motor 3.0. H6
Kupim motor legacy outback 3.0 H6 od 2003-2009.
Tomaž 040326210
Tomaž 040326210
subaru ni nikoli star in se ne popravlja =)
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: K:Motor 3.0. H6
Po moje bo najboljša in najhitrejša opcija nakup v UK. V Sloveniji je teh motorjev verjetno (bilo) zelo malo, v Nemčiji pa imajo malo nore cene.
eBay UK - precej firm uvaža te motorje z relativno malo kilometri (40-100k) iz Japonske.
Jaz sem svojega sicer naročil iz Kanade, kjer sem za isti denar dobil še vse 'pritikline' (alternator, servo črpalka, A/C kompresor, menjalnik, ...), ampak je dostava trajala nekaj mesecev.
eBay UK - precej firm uvaža te motorje z relativno malo kilometri (40-100k) iz Japonske.
Jaz sem svojega sicer naročil iz Kanade, kjer sem za isti denar dobil še vse 'pritikline' (alternator, servo črpalka, A/C kompresor, menjalnik, ...), ampak je dostava trajala nekaj mesecev.
-
Austin Powers
- Novinec
- Prispevki: 5
Živjo,
tudi sam iščem H6 motor.
A RHD/LHD ne predstavlja nobene težave?
Če ne, se IMHO najbolj izplača uvozit celega Outbacka iz GB, pa swap motorja, pa je...
Outback je sicer zdrav in mi ga je res precej škoda, da bi ga dal v kose.
LP
Austin
tudi sam iščem H6 motor.
Če ne, se IMHO najbolj izplača uvozit celega Outbacka iz GB, pa swap motorja, pa je...
LP
Austin
ali pa mene vprašaš, če prodam svojega celegaAustin Powers napisal/-a: ↑10. September 2020, 15:18Živjo,
tudi sam iščem H6 motor.
LP
Austin
H6 je šel od doma 
Kaj pa delate s temi motorji
Knock knock za kolegovega s 360.000 km
Knock knock za kolegovega s 360.000 km
Za naslednjič? 
Zadn cajt da daš slinarja gor
Menjalnik maš itak 6 gang, bi naj zdržal 550+Nm
Mene že drži da bi enkrat v prihodnosti obrnil azimut na RWD z dodanim "inkognito" polžem. (varianta MCM ki je prišla ven te dni)
Tko bi padel v dokaj normalen razred cestnine/zavarovalnine. Pa očitno gre moped FA20 brez nekih težav na 180kW na gumah
Ziher je bolj zabavno dokler si na asfaltu in se ti ne kolca po snegu vragolije delat...
Za H6 bi se splačal spremljat mobile, autoscout ipd pa gledat totalke...pa se kej zmeniš...sploh če se ti ne mudi. Verjetno pa take prilike nebi našel kar v enem mescu, bi verjetn moral kar nekaj časa vztrajat...
Mene že drži da bi enkrat v prihodnosti obrnil azimut na RWD z dodanim "inkognito" polžem. (varianta MCM ki je prišla ven te dni)
Tko bi padel v dokaj normalen razred cestnine/zavarovalnine. Pa očitno gre moped FA20 brez nekih težav na 180kW na gumah
Ziher je bolj zabavno dokler si na asfaltu in se ti ne kolca po snegu vragolije delat...
Za H6 bi se splačal spremljat mobile, autoscout ipd pa gledat totalke...pa se kej zmeniš...sploh če se ti ne mudi. Verjetno pa take prilike nebi našel kar v enem mescu, bi verjetn moral kar nekaj časa vztrajat...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kolk pa je teh H6 mopedov v sloveniji? verjetno manj kot 10 
Pomoje jih je kar konkretno več 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Trenutno registriranih je 39 Subarujev z H6 3.0 - od tega 8 Tribec, 8 Legacy-ev in 23 Outback-ov. Spec.B je samo en.
Od Legacy/Outback so trije generacije BE/BH, ostali so BL/BP. Limuzin je 5, ostalo so karavani.
Če gledamo po UE-jih, jih je:
(vir podatkov: https://podatki.gov.si/dataset/evidenca ... sek-stanja )
Od Legacy/Outback so trije generacije BE/BH, ostali so BL/BP. Limuzin je 5, ostalo so karavani.
Če gledamo po UE-jih, jih je:
- 7 LJUBLJANA
- 4 KRANJ
- po 3 ŠKOFJA LOKA, NOVA GORICA in MARIBOR
- po 2 VRHNIKA, RADLJE OB DRAVI, MURSKA SOBOTA, METLIKA in KRŠKO
- ter po 1 UE ŠENTJUR, SEŽANA, RADOVLJICA, MOZIRJE, KAMNIK, ILIRSKA BISTRICA, IDRIJA, GROSUPLJE in DOMŽALE
- 6 LJUBLJANA
- 1 ŽALEC
- 1 NOVA
- 1 KRANJ
- 1 DOMŽALE
- 1 CRNOMELJ
(vir podatkov: https://podatki.gov.si/dataset/evidenca ... sek-stanja )
Od tega vas je na forumu koliko? Trije?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost