Nadgradnja foruma in morebitne težave
Re: Nadgradnja foruma in morebitne težave
Špica zelo pregledno! 
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
O ti matkurja! Tole pa je stilska preobrazba! Bravo in pohvale za trud. 
Tale sprememba je pa tud mene butnla
sem že skor mislu, da sm napačn link kliknu 
a se da brez večjega truda naredit, da bi lahko z enim klikom odprl vse neprebrane teme? Verjetno nisem edini, ki preberem cel forum
Včasih se mi zdi, da je bil?
Drugače pa mi je všeč (tudi star m ije v bistvu bil, nisem pogrešal prenove)
Drugače pa mi je všeč (tudi star m ije v bistvu bil, nisem pogrešal prenove)
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Pod hitre povezave se skriva gumb/bližnjica za neprebrane prispevke (in še kaj).
To sem našel, ampak jaz bi, da še vsako temo odpre v novemu zavihku 
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Super pregledno 
Manjka besedica "ne" za besedo forum in pred morete.Prosimo, da morebitne napake v delovanju prijavite tukaj. V kolikor se na forum morete prijaviti, nam pišite na info@subaru-slo.net
A sm jst mal ornk slep, ker ne najdem nikjer "iskanje uporabnikov" tko k je bla prej opcija.
Na dnu desno spodaj je še en meni. Uporabniki in nato po prvi črki. Matr, kdo in kje so vsi! 
Uuu tole sm pa res spregledu, hvala sajmon. Pomoje nebi blo nc narobe ce bi naredil cistko neaktivnih.
Jaz bi pa nekaj drugega vprašal oz. predlagal.
Pri naslovu vsake teme piše, kdo je napisal zadnji prispevek. Prej je bilo napisano ime in en mali kvadratek, na katerega klik je peljal do tega zadnjega prispevka.
Zdaj je samo uporabnik in klik nanj odpre njegov profil. Mogoče bi bilo smiselno popravit, da na klik uporabnika zadnjega prispevka skoči na sam prispevek in ne v profil uporabnika. Ali pa dodat še nek simbol za skok na prispevek.
Pri naslovu vsake teme piše, kdo je napisal zadnji prispevek. Prej je bilo napisano ime in en mali kvadratek, na katerega klik je peljal do tega zadnjega prispevka.
Zdaj je samo uporabnik in klik nanj odpre njegov profil. Mogoče bi bilo smiselno popravit, da na klik uporabnika zadnjega prispevka skoči na sam prispevek in ne v profil uporabnika. Ali pa dodat še nek simbol za skok na prispevek.
Sej če klikneš na "Re:xyz" te na zadnji prispevk tiste teme pošlje.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost