K: Sprednji odbijač Impreza 2003-2005
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
K: Sprednji odbijač Impreza 2003-2005
Pozdravljeni,
iščem odbijač za imprezo letnik 2003-2005, mišljeno je samo kar se plastike tiče (meglenke in luči so OK).
Rabim tudi mnenje, če se splača počen in podrsan odbijač popravit in kdo to dela.
Hvala in LP
iščem odbijač za imprezo letnik 2003-2005, mišljeno je samo kar se plastike tiče (meglenke in luči so OK).
Rabim tudi mnenje, če se splača počen in podrsan odbijač popravit in kdo to dela.
Hvala in LP
Re: K: Sprednji odbijač Impreza 2003-2005
Odvisno kok je zbit, švasa jih en mojster na dolgem mostu, pihne ti ga pa vsak ličar 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Absolutno se ga splača varit, bo 10x cenej kot drug odbijač.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
A to misliš unga, ko je tam pod avtocesto v ulici za avtopralnico. Za tega sem tudi jaz slišal, da je majster. Pri vectri sport sem mu mislil dat švasat prednji odbijač, pa se ga ni dalo, ker ni bil z navadne plastike, ampak nekaj mehkejšega..LSlabe napisal/-a:švasa jih en mojster na dolgem mostu
pa je potrebno nest varit?
kaj pa poliester kit? z notranje strani se itak ne vidi. z zunanje strani je pa itak v vsakem primeru potrebno pokitat in zbrusit.
kaj pa poliester kit? z notranje strani se itak ne vidi. z zunanje strani je pa itak v vsakem primeru potrebno pokitat in zbrusit.
To je ta ja, meni je švasal že dostikrat, pa ni nikol počilo.
S poliestrom se pa res še nisem igral...
S poliestrom se pa res še nisem igral...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
- tjordan1
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 345
- Kraj: Kostanjevica na Krki
jaz ga imam poliesterski kupljen pri lončariču v samoboru.je pa rally za sti do 2005 letnika.
je treba šparat,pa ni važn kolk košta.
pri subaru krzicu pride za 2006/07 okoli 250 goli odbijac....je pa drago use ostalo mrezice pokrovi ...
Sem bil pri ličarju in bi komplet popravilo (varjenje, brušenje, barvanje, montaža + popravilo nosilcev) prišlo okrog 150€.
Nastala škoda je manjšega obsega (dve razpoki in odrgnine, malo zviti nosilci hladilnika, ostalo nepoškodovano) zato mislim, da bo prišlo v poštev varjenje.
Nastala škoda je manjšega obsega (dve razpoki in odrgnine, malo zviti nosilci hladilnika, ostalo nepoškodovano) zato mislim, da bo prišlo v poštev varjenje.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov