Razlika seveda je. Xv se dosti bolj potrudi, če je treba kam prikopat. Zanimivo je spremljat na zaslonu, kako se odzivajo oz. kako zavira posamezna kolesa na terenu
Koliko bolje pa zamete prodira od impreze, pa še ne vem. Še nisem kaj hudega testiral, je pa itak tast vse prej splužil.
Poraba pa najnižja do sedaj računana 5.2. Res da vožnja po jajcih
Čaki, a to so to vse razšraufali, našpricali in nato nazaj sestavili? Vsaj po fotkah si jaz tako predstavljam, ker so vsi vijaki in matice čisti. Pomena prvih dveh fotk pa ne najdem.
Po moje so pa samo celotno podvozje našpricali s tem zaščitnim oljem, na prvih dveh slikah so pa morali zvrtat luknje (črni čepki ), da so olje našibali še v pragove in blatnike.
nč ne razšraufajo:)
Na slikah se vrjetno na svetlih kovinskih delih pač olje ne sveti, kot na črni.
Ja črni čepki so zato, ker so olje še notri našibali.
Dokaz, da so res nekaj olja notri našopali pa je, ko ti potem skoraj celo leto, sploh poleti skozi vse luknje ven teče. Sploh fajn na belem avtu...
Men se zdi to zelo dobra odločitev, da je dal na novem avtu naredit. Tko se bo sigurno za dolgo časa znebil tudi površinske rje.
Tako je kot je Fusion obrazložil. Meni so še dodatno našpricali iz črno, drugače pa vse ostalo iz prozorno snov oz. oljem.
Imajo pištole z dolgimi pregibnimi cevmi, ki dosežejo vsak kotiček vozila, brez da bi kar koli šravfali.
Na prvi in drugi sliki pa so čepi, kjer so vrtane luknje v pragove, vrata in še kje, da je dostopnejše in da je stvar narejena tako kot je treba.
Tole je super stvar. Jaz sem peljal enkrat starega Legacyja, ker je zgledal zelo ohranjen, no kasneke sem odkril nekaj rje, ki pa ni napredovala gotovo prav zaradi Crown zaščite.