Živjo
Že nekaj časa iščem imprezo wrx im me zanima če jo kdo prodaja od 2002 do 2005 lp.Janez
K : subaru imprezo WRX
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: K : subaru imprezo WRX
Sedan ali hatch?
Hatchi so nekje 6k+,sedanke pa 10k+.
.....če sedan zakaj ne STI?
Hatchi so nekje 6k+,sedanke pa 10k+.
.....če sedan zakaj ne STI?
Zaenkrat me zanima wrx sedan... Mamo ze lancerja09...pa bo kr strosek met dva avta...zaenkrat bi wrx.so za sti kr drazje cene ane?
drgac pa prvic kupujem imprezo in mam neki ogledan 2002 letnik..me zanima kaksna prb.naj bi bila cena? (Da se nebom "nasrov" :P ) hvala..
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... urbo%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;
Nekaj takega letnik 2002 naprej .lp
Nekaj takega letnik 2002 naprej .lp
Vedno naj ti bo merilo Autoscout......za orientacijo. Sedanke so par k dražje in bistveno bolj rekde (hatche je narod kupoval zaradi praktičnosti,kdor je pa kupu sedanko se je pa do STIke stegnu:P).
Razlika do STI (s tem,da sta avtomobila neprimeljiva) je pri nakupni ceni, kar se pa vzdrževanja/tekočih stroškov tiče je pa skoraj enako,oboje bistveno ceneje kot 09 Micka:P
Za dva k Eur več je ena srebna STika gor :.sup
Razlika do STI (s tem,da sta avtomobila neprimeljiva) je pri nakupni ceni, kar se pa vzdrževanja/tekočih stroškov tiče je pa skoraj enako,oboje bistveno ceneje kot 09 Micka:P
Za dva k Eur več je ena srebna STika gor :.sup
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov