Končno spet malo snega, s tem pa tudi norišnica po mestu. Cincarji, ki jih muči speljevanje pred semaforji in takšni, ki gredo v ovinek v 1. prestavi... Skratka, prestavljanja toliko, da me že roka boli in se mi kar kolca po avtomatiku iz Toyote
Problem, ki gre ženi strašno na živce že skorajda vse od nakupa avta, in o kateri sva sicer že s Karlijem govorila, pa tudi on ni imel kakšnega pravega prebliska je sledeči: ročica menjalnika se zatika pri prestavljanju navzdol. Malenkostno že iz 3. v 2. prestavo, da pa gre iz 2. v 1. brez neke sile, pa je že redkost.
Sklopka je bojda še lepa, potisni cilinder tudi, olje v menjalniku je bilo malo po nakupu menjano (in ja, kratek čas je bilo za odtenek bolje).
Skratka, pozna kdo kakšnega mojstra, ki bi se spoznal kaj več na ročne menjalnike (na netu najde samo mojstre za avtomatike)
V izogib nepotrebnim stroškom bi se rad najprej prepričal, kaj je zares narobe - me je že v preteklosti na Fiatu izučilo, da je največkrat rešitev za večino problemov povsem banalna oz. smešno poceni.