Ima kdo izkušnje z čiščenjem katalizatorja? Kako je najbolj učunkovito? Kakšno posebno sredstvo?
Na mojem winterwagnu mi vseskozi javlja napako povezano s katalizatorjem - zmanjšan pretok pa bi ga rad sčistil preden kaj drugega delam....
Čiščenje katalizatorja
Čiščenje katalizatorja
Go Westy, go!
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4469
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Čiščenje katalizatorja
Avtocesta... Po možnosti v Nemčijipicinni napisal/-a:Ima kdo izkušnje z čiščenjem katalizatorja? Kako je najbolj učunkovito? Kakšno posebno sredstvo?
Na mojem winterwagnu mi vseskozi javlja napako povezano s katalizatorjem - zmanjšan pretok pa bi ga rad sčistil preden kaj drugega delam....
Osebno sicer ne verjamem v razna 'sredstvar', ker močno dvomim, da karkoli 'preživi' izgorevalni prostor dovolj, da bi lahko imelo kakršenkoli (pozitiven) efekt na katalizator...
Ponavadi je tako,da če je zmanjšan pretok zna biti,da se je katalizator sesedel po domača povedano zadeva je hin.Pomaga mu lahko samo fizično čiščenje kar pa seveda pomeni,da ga ni več.Od žene brat ima v Šempetru delavnico za popravilo auspuhov :idea:
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Jaz gaglih ne šparam in ga kar lepo pritiskam sploh na ac. Pa ni nič bolje.
Predvidevam, če je sesut potem bi, ko udarim po njemu imel žvenketajoč tršč kar pa ni temu tako.....
Predvidevam, če je sesut potem bi, ko udarim po njemu imel žvenketajoč tršč kar pa ni temu tako.....
Go Westy, go!
Dol ga uzem pa poglej če je sito zabito z vapom pa drotpiršno spuci, če je sesut pa pa blindirat pa elektornko k pamet spravt.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov