Legacy 2.0 GL by Legacy_46
Re: Legacy 2.0 GL by Legacy_46
Hvala obema za odgovor. Ma, od tistih 2x ko se je prižgala, se pol ni nič več, tako da... Mu že kaj ni blo v redu
Če bo še kaj sralo, bom pa probal tiste kontakte pod volanom, ja 
No takole. Za lučko sem se ustavil pol enkrat pri Kržiču, in je ugotovil da je bil nek senzor, in ga je zamenjal tam z enga je vzel rabljenga (20eur). Zdaj je ok.
Avto se pelje proti 353.000km, nasplošno dela odlično, klima dela. Čaka na menjavo (preprešanje) zadnjega desnega ležaja.
http://shrani.si/f/14/vK/22B8vcHJ/2014-07-23-141744.jpg
Drug teden ga čaka teh. pregled, in pa v kratkem menjava jermena.
Do nadaljnjega pa lep pozdrav vsem!
Avto se pelje proti 353.000km, nasplošno dela odlično, klima dela. Čaka na menjavo (preprešanje) zadnjega desnega ležaja.
http://shrani.si/f/14/vK/22B8vcHJ/2014-07-23-141744.jpg
Drug teden ga čaka teh. pregled, in pa v kratkem menjava jermena.
Do nadaljnjega pa lep pozdrav vsem!
Ubistvu ležaj ni taprav, ker ima pesta 4 luknje, tko da tole so mi narobe dal. Sam pa tud nisem pogruntal takoj 
Kje si pa dobil ta ležaj s pestom ? Izgleda kot eno kitajsko sranje. Kolk je bilo evrov ?
Pocen. Ni čudn, da tko zgleda 
Samo origimal subaru pesto brez ležaja stane 160 evrov.
Hja, to pa verjamem... Mi ni treba posebej razlagat 
Kakšen predlog, kam po materjal za glavn servis? Torej kaj vse rabim; jermen, šponar, vodna pumpa, (mikro jermen), bo še kaj? Al pa če je kaj še priporočljivo ipd.
Imam filter bencina in olja kupljena pri Potokarju viška. Če rabiš sam povej. 
4x4WD, si bom zapomnil (bo hmal prišlo upoštev
)
Torej, za cviljenje se je izkazalo, da ni kolesni ležaj, ostaja na zalogi, v rezervi.
Avto je včeraj brez problema prestal teh. pregled.
Na vrsti je pa tole
http://shrani.si/f/1t/G/3xrwpkd/2014-07-30-113757.jpg
Torej, za cviljenje se je izkazalo, da ni kolesni ležaj, ostaja na zalogi, v rezervi.
Avto je včeraj brez problema prestal teh. pregled.
Na vrsti je pa tole
http://shrani.si/f/1t/G/3xrwpkd/2014-07-30-113757.jpg
Sama dobra roba
No razen olje....kaj je to? Surol,eurol? Nikoli vidu...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Kolk te je pa stalo tole olje?
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Seveda je dobra roba, Potokar ima v redu.
Olje je Eurol, nizozemska. Velikokrat kupim tukaj (Avtomax) tudi za motor olje, zelo dobro (v glavnem ni kar nekaj xy). Specifikaciji ustreza, cena 15,50eur/l. Se pravi 62,50eur za 4l olja, za materjal pa 147eur.
PS: Verjamem pa, da je za tistega ki še ni slišal za Eurol, to 'kr neki'
Olje je Eurol, nizozemska. Velikokrat kupim tukaj (Avtomax) tudi za motor olje, zelo dobro (v glavnem ni kar nekaj xy). Specifikaciji ustreza, cena 15,50eur/l. Se pravi 62,50eur za 4l olja, za materjal pa 147eur.
PS: Verjamem pa, da je za tistega ki še ni slišal za Eurol, to 'kr neki'
Gledam ceno na liter, in me skoraj srat pritisne... šele nato vidim da je v debati 75W-90 za menjalnik in zadnji diff.
Mislim, da je Shell SL iste gradacije na subaru servisih okoli 11-12€ ? Vsaj bil je, ko sem ga jaz kupoval (sicer par let nazaj)
Pa tudi na olje direkt vidim, da obstajajo renomirana olja (ni rečeno da boljša, a primerljvia defenitivno. Sam Eurola res ne poznam...) za cenejši liter kot tale Eurol...
Mislim, da je Shell SL iste gradacije na subaru servisih okoli 11-12€ ? Vsaj bil je, ko sem ga jaz kupoval (sicer par let nazaj)
Pa tudi na olje direkt vidim, da obstajajo renomirana olja (ni rečeno da boljša, a primerljvia defenitivno. Sam Eurola res ne poznam...) za cenejši liter kot tale Eurol...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov