Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4

Oglasi in mnenja uporabnikov o nakupu in prodaji vozil
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Zaklenjeno
Uporabniški avatar
jernej123
Uporabnik foruma
Prispevki: 142

Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4

Odgovor Avtor: jernej123 » 30. Januar 2014, 17:42

Pozna kdo tega Subija. Mislim da se je že pred časom prodajal, kot kaže ga je nato dal v ceno.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=806 ... 02.0%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;

Gabrc
Uporabnik foruma
Prispevki: 135
Kraj: GABERJE

Odgovor Avtor: Gabrc » 30. Januar 2014, 18:20

Ta avto je bil moj. Septembra sem ga prodal starejšemu gospodu,ker je z svojim avtomobilom imel prometno nesrečo in je potreboval drugi avto. Ko sem opazil da se avto ponovno prodaja sem gospoda poklical, ter vprašal če je imel z avtom mogoče kakšne težave.
Nad avtom ni imel pripomb,razen tega da je moral zamenjat en kolesni ležaj. Rekel je da potrebuje višji avto,ker so se po nesreči pojavile bolečine v kolku. Kot kaže ga je dal pri Čepinu v račun,za drugo vozilo.
Ko je šel avto od mene,ni imel nobene napake.

Uporabniški avatar
Kristijan
Član Subaru kluba
Prispevki: 1324
Kraj: Goričko
Kontakt:

Odgovor Avtor: Kristijan » 01. Februar 2014, 22:23

Kaj pravite o tem Foresterju, že res da iščem turbo, morda bi pa za nekaj let tudi non-turbo ustrezal.
Realna cena? pod 3k?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8063366&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Lp
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...

Hman
Uporabnik foruma
Prispevki: 37

Odgovor Avtor: Hman » 03. Februar 2014, 14:26

Gabrc napisal/-a:Ta avto je bil moj. Septembra sem ga prodal starejšemu gospodu,ker je z svojim avtomobilom imel prometno nesrečo in je potreboval drugi avto. Ko sem opazil da se avto ponovno prodaja sem gospoda poklical, ter vprašal če je imel z avtom mogoče kakšne težave.
Nad avtom ni imel pripomb,razen tega da je moral zamenjat en kolesni ležaj. Rekel je da potrebuje višji avto,ker so se po nesreči pojavile bolečine v kolku. Kot kaže ga je dal pri Čepinu v račun,za drugo vozilo.
Ko je šel avto od mene,ni imel nobene napake.
Mene pa zanima, katero plinsko napravo ima vgrajeno - ja vem da je tovarniško (menda so z enimi bli neki "problemčki") in kako se obnese vsesplošno...?

Hvala!

P.S.: Pa da še izkoristim priliko in ne pišem "na veliko"....a kdo pozna tole?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=809 ... %20GX%20WZ" onclick="window.open(this.href);return false;

Hvala še 1x

Gabrc
Uporabnik foruma
Prispevki: 135
Kraj: GABERJE

Odgovor Avtor: Gabrc » 03. Februar 2014, 15:16

Avto ima že tovarniško vgrajen plinski sistem BRC. Le ta je sigurno eden boljših, za vozila Subaru. Če bi dotični avto imel 2.5 motor oz. starejšega 2.0 z 138Ps,ki so ga v Legacye vgrajevali do leta 2005,bi bila zadeva po mojem mnenju še bolj idealna,kar se plina tiče,ampak to je že druga zgodba.
Jaz imam z plinom dobre izkušnje in sem zagovornik le tega,med vožnjo na plin ali bencin jaz ne občutim nobene razlike.

Hman
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Hman » 03. Februar 2014, 16:01

Tudi jaz imam s plinom zelooo dobre izkušnje, saj vozim že dolgo na plin, ampak na H. Accord s sistemom Prins... Sem pa skeptik do drugih proizvajalcev, ne vem pa kako je tu rešeno pri tov. vgradnji? Mazanje ventilov da/ne? ali ne rabi zaradi že tovarniško vgrajenih "plinskih" ventilov ali kako?
Morava z ženo še en avto nabavit in mi je Subaru (poleg Honde) nekako najbolj pri srcu, pa velikokrat pogrešam AWD... Najraje bi ga kupil brez LPG in Prins-a noter vrgu, ampak če že tovarniško vgrajen sistem dela vsaj tako lepo in super kot Prins mi je pa tudi popolnoma vseeno...

Hvala!

Uporabniški avatar
danci1973
Član Subaru kluba
Prispevki: 4465
Kraj: Maribor, Slovenia
Kontakt:

Odgovor Avtor: danci1973 » 03. Februar 2014, 16:19

Hman napisal/-a:Tudi jaz imam s plinom zelooo dobre izkušnje, saj vozim že dolgo na plin, ampak na H. Accord s sistemom Prins... Sem pa skeptik do drugih proizvajalcev, ne vem pa kako je tu rešeno pri tov. vgradnji? Mazanje ventilov da/ne? ali ne rabi zaradi že tovarniško vgrajenih "plinskih" ventilov ali kako?
Morava z ženo še en avto nabavit in mi je Subaru (poleg Honde) nekako najbolj pri srcu, pa velikokrat pogrešam AWD... Najraje bi ga kupil brez LPG in Prins-a noter vrgu, ampak če že tovarniško vgrajen sistem dela vsaj tako lepo in super kot Prins mi je pa tudi popolnoma vseeno...
2.0R motorji od leta 2006 naprej in z določeno oznako (klik) naj bi imeli ustrezne ventile in ležišča.

Za druge Subarujeve motorje tako točnih informacij nimam, je pa v Subaru-jevem elektronskem katalogu (Subaru FAST!) tudi pri nekaterih drugih oznaka 'LPG' (več o tem tukaj in tukaj).

Hman
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Hman » 03. Februar 2014, 16:44

Ooo najlepša hvala! :thup

Žiga
Uporabnik foruma
Prispevki: 23

Odgovor Avtor: Žiga » 04. Februar 2014, 02:12

Hman
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Hman » 04. Februar 2014, 09:51

Mene tud zanima tole... :D

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7942
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 04. Februar 2014, 14:28

Tale subaru zgleda po slikah OK, čudno da ni prvi lastnik objavil št. kilometrov in tudi cena je bila neznanka kar se mene sploh ne tiče (sedanji kupec je začel s ceno 2500, sedaj je na tej), žalosti me pa to da noben ne pokliče za mojega za katerim stojim in povem tudi nekaj zgodovine iz prve rokeč. Cena je 2400€ brez letnega kompleta pneumatik.

Moj ima avtomatsko klimo, 4× airbag z razliko od tega v oglasu, vse deluje in kompletno poservisiran iz moje strani, piše v oglasu...

http://shrani.si/f/1V/Pe/41uR5LtM/22.jpg

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=801 ... %20AWD.%20.." onclick="window.open(this.href);return false;.

viewtopic.php?f=48&t=7753" onclick="window.open(this.href);return false;

Uporabniški avatar
BIGzig
Član Subaru kluba
Prispevki: 423
Kraj: Mojstrana

Odgovor Avtor: BIGzig » 04. Februar 2014, 14:43

Če je ta tako kot strojnikov in moj bivši pripravljen na novih 100000 bo verjetno bolj malo zanimanja.. :cr

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7942
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 04. Februar 2014, 18:50

Je pri tvojemu kupci tudi tega niso znali ceniti. naj pride kdo mimo pa vidimo kje smo. Seveda pa avto vsekakor ni nov :-)

Hman
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Hman » 05. Februar 2014, 15:15

Pozna kdo, mnenja??
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=629 ... 20QV%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;

Vsaka info dobrodošla... Prosim pomagajte malce, saj Subaru je zame bolj "špansko selo"...vem, da je tukaj kar nekaj napisanega, ampak vseeno, kako se kaj tale 2.5 obnese, poraba relacijsko, stroški (porodne napakice??), kdaj se dela velik servis (in cena v. serv. - seveda NE na pooblaščencu).

P.S.: Pa še nekaj...katerega Subija nabavit tja do 4.5k EUR nekje (če je možno, da je malce "višji), pa da je 4x4 seveda! Če kdo ve za katerega, ki bi bil vreden nakupa.....lahko tudi na PS!

Hvala!

Uporabniški avatar
Fusion
Uporabnik foruma
Prispevki: 682

Odgovor Avtor: Fusion » 05. Februar 2014, 15:34

Ta avto je ze bil omenjen na forumu. Mogoce celo v tej temi. Poglej par strani nazaj.

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost