kolesarski subaru dres
Re: kolesarski subaru dres
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Tudi sam sem dobil in že sprobal tale dres. Majico imam pri svojih 182 cm XL in mi je odlična. Končno imam majico z zadrgo čez celo. Hlače sem vzel pa XXL in so mi mal pretesne. Material je slabše kakovosti in manj elastičen predvsem na stegenskem delu, kjer je najbolj pomembno. Naramnice na hrbtu so previsoko združene. Spredaj je preveč ohlapno, kot da je namenjen za debeluharje. Vložek je videt in čutit kvaliteten. Kako se bo obnesel po par tisoč km, bom pa videl. Sporočim čez kak mesec
.
V glavnem majica DA, hlače NE. Sicer pa za ta dnar je to to.
V glavnem majica DA, hlače NE. Sicer pa za ta dnar je to to.
Evo tud jaz sem že sprobal obe kolesarski majici, ki jih je zrihtal Sajmon in sicer eno tako kot jo nosi dekle na prejšni sliki in eno tako http://www.cycling-monton.com/2010-SUBA ... -1526.html" onclick="window.open(this.href);return false;.
So dokaj solidno izdelane, pa tud material je videt še kar v redu. Kar se tiče velikosti, drugače nosim XL, naroču sem pa XXL in so mi glih prov.
So dokaj solidno izdelane, pa tud material je videt še kar v redu. Kar se tiče velikosti, drugače nosim XL, naroču sem pa XXL in so mi glih prov.
Forester diesel
Tud jaz bi mel tak dres,za moje kolesarske podvige..
Hlače mam,več njih,rabim zgornji del...Kje ga dobim,kupim.... 
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
na linku zgoraj lahko naročis tudi posamično. Počasi bomo že v stilu. Bodo kmal prišle v poštev kolesarske kawe
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
Jan - tko kot ti je napisal Poreberek - greš na tole stran -http://www.cycling-monton.com/ in si naročiš.Sicer mal dalj traja da robo dobiš - cca 25 dni, ampak so pa cene ugodnejše kot drugje.
Moraš pa naročit eno velikost večjo, kot so naši standardi, da ti bo prov.
Moraš pa naročit eno velikost večjo, kot so naši standardi, da ti bo prov.
Forester diesel
Ful je hecn to,da mam 2 dresa,en je l,drug pa xl,pa sta mi oba prov.....
No,če naročim xl,najbrž ne bom dost falil...ali pač? Torej,a je ful razlika v cifrah,al kako? ...Mislm,naš xl mi je taman... 
Res nisem še nikol kupoval preko spleta,tko da....
Miljon podatkov,nej mi en pove,kaj poklikat,da bom kupu en dres,ne 15....
....Al pa če nekdo naroči zame,hehe..plačilo ni problem.... 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov