Crknjene vse lučke armature!
Crknjene vse lučke armature!
No, saj enkrat sem že napisal amapk sedaj me pa to že moti, v glavnem crknile so mi lučke na števcu ( vse ) in na delu konzole gretja, le v gumbkih za prestavljanje , kam piha topel ali mrzel zrak delajo vse, varovalke so vse dobre...... ali ima mogoče kdo shemo teh kablov in kablov radia, ker pri nakupu avta je nekdo kable samo prerezal...
lepa hvala, a.
lepa hvala, a.
Dajte malo pregledat forum pred objavo nove teme;
tale je že tretja o osvetlitvi armature v enem tednu...
rešitev se skriva v tej temi:
http://www.subaru-slo.net/viewtopic.php ... highlight=
tale je že tretja o osvetlitvi armature v enem tednu...
rešitev se skriva v tej temi:
http://www.subaru-slo.net/viewtopic.php ... highlight=
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
heheheh, pri meni se tudi kdaj ne prižge lučka na števcu za hitrost(od 0-40kmh) , zadeva se pa reši takole...če zapeljem čez kakšno lukno ali pa usekam po armaturi
.
Drugače pa samo pregledati in spucati kontakte, če pa hočeš pregledat kje so ti cviknili kable, je pa najbolje da odstraniš celo armaturo, da imaš pregled nad kablovjem.
Drugače pa samo pregledati in spucati kontakte, če pa hočeš pregledat kje so ti cviknili kable, je pa najbolje da odstraniš celo armaturo, da imaš pregled nad kablovjem.
The only treasure my car came with was rust...
...upošteval sem nasvete vseh , ampak nič bolje ni..
1. podrl pol armature, odklopil števec, preveril mrzle spoje, kontakte..nič
2. podrl okolico volana, gledal ročko , ampak kaj , kako naj jo pomerim, da bom vedel da dela, ostalo vse deluje , razen lučk osvetlitve
3. ura očitno nima stalnega plusa , prav tako ne radio, ko avto ugasnem in potem prižgem se ura resetira, radio isto....
4. če prižgem lučko na stopu( tam kjer so kontrole za šibedah) , ki v bistvu sploh ne gori, čeprav je dobra žarnica, se ura ugasne, antena se premakne na gumb...
čisti poltergeist, pojma nimam kaj naj...mogoče kdo iste probleme? kako ste jih rešili, pa 2.2 4wd gx je avto...
lp,a.
1. podrl pol armature, odklopil števec, preveril mrzle spoje, kontakte..nič
2. podrl okolico volana, gledal ročko , ampak kaj , kako naj jo pomerim, da bom vedel da dela, ostalo vse deluje , razen lučk osvetlitve
3. ura očitno nima stalnega plusa , prav tako ne radio, ko avto ugasnem in potem prižgem se ura resetira, radio isto....
4. če prižgem lučko na stopu( tam kjer so kontrole za šibedah) , ki v bistvu sploh ne gori, čeprav je dobra žarnica, se ura ugasne, antena se premakne na gumb...
čisti poltergeist, pojma nimam kaj naj...mogoče kdo iste probleme? kako ste jih rešili, pa 2.2 4wd gx je avto...
lp,a.
varovalke?
ura in radio sta po defaultu na isti...
glede na to, da ni stalnega plusa je zgleda en "mesaril" med kabli... radio vzami ven... pa na novo...
ura in radio sta po defaultu na isti...
glede na to, da ni stalnega plusa je zgleda en "mesaril" med kabli... radio vzami ven... pa na novo...
Zadnjič spremenil gorazd0, dne 09. December 2006, 02:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov