Radio v Legacy 2003-2009 (BL-BP)
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4468
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Radio v Legacy 2003-2009 (BL-BP)
Zanima me, če je radio v omenjenem modelu še 'izmenljiv' ali je že čisto 'integriran' v konzolo?
Predvidevam, da original radio nima MP3, USB priključka in BT za telefon?
D.
Predvidevam, da original radio nima MP3, USB priključka in BT za telefon?
D.
Radio je integriran skupaj s klimo. Na ebayu se dobi drugačno konzolo, pri kateri je klima ločena in je za radio narejena posebna odprtina. Če se prav spomnim, stane tista plastika celo premoženje.
Od l. 2006 dalje se mi zdi, da špila tudi mp3. Najboljše je preveriti pri prodajalcu.
Obstaja pa tudi xcarlink za subaruje, vendar pred enim letom, ko sem se zanimal zanj, z mojim modelom radia ni bil kompatibilen. Mogoče so že kaj izboljšali od takrat. Doma imam eno konzolo viška in jo lahko posodim/prodam za testiranje.
Lp
Od l. 2006 dalje se mi zdi, da špila tudi mp3. Najboljše je preveriti pri prodajalcu.
Obstaja pa tudi xcarlink za subaruje, vendar pred enim letom, ko sem se zanimal zanj, z mojim modelom radia ni bil kompatibilen. Mogoče so že kaj izboljšali od takrat. Doma imam eno konzolo viška in jo lahko posodim/prodam za testiranje.
Lp
'05 Outback 2.5 AT LPG
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Tele, ki ga gledam, je 2005 (prva registracija), v Subarujevih brošurah pa MP3 ni omenjen vse do modela 2007. USB pa itak šele pri aktualnih modelih kot dodatna oprema.tadejk napisal/-a:Radio je integriran skupaj s klimo. Na ebayu se dobi drugačno konzolo, pri kateri je klima ločena in je za radio narejena posebna odprtina. Če se prav spomnim, stane tista plastika celo premoženje.
Bi se ti dalo to malo poslikat? Tolk da si znam predstavljat, kakšne imam potem opcije, če si ta avto dejansko privlečem...Obstaja pa tudi xcarlink za subaruje, vendar pred enim letom, ko sem se zanimal zanj, z mojim modelom radia ni bil kompatibilen. Mogoče so že kaj izboljšali od takrat. Doma imam eno konzolo viška in jo lahko posodim/prodam za testiranje.
D.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
A tak zaj.... komplicirano je to...NoFEAR napisal/-a:Tukaj boš našel kaj napisanega na to temo
http://legacygt.com/forums/showthread.p ... l?t=113589
Morda pa raje obdržim zlatkota...
D.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Ah, če bi mel za H6, radia sploh ne bi rabil...NoFEAR napisal/-a:Zarad radia bi se odpovedal H6?danci1973 napisal/-a: Morda pa raje obdržim zlatkota...![]()
Seriously?
Seriously - 14k EUR + 4k EUR DMV = too much.
:.supkarel napisal/-a:H6 je res velika skušnjava sam če nima ročnega menjalnika ga pa nočem niti za brdo karamel
D.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Žal se sponzorji niso oglasili...NoFEAR napisal/-a:Se strinjam. Se mi je zazdelo, da si se že odločil in da greš iskat tistega iz oglasa...danci1973 napisal/-a: Seriously - 14k EUR + 4k EUR DMV = too much.
Tako sta zdaj v igri en 2005 Legacy 2.5 ALI 2005 Outback 2.5 (oba imata tudi plinarno), pri čemer je Legacy 1,8k EUR cenejši...
D.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov