Impreza hladilnik klime
Na oglasu piše odlično ohranjena, ajde delimo se da je klima prej delala, čeprav po moje kar kak vitaln del fali... če je tok odlično ohranjena nebi crknla v enem dnevu.
Čimprej tole reši... al nej ti vrne razliko do normalne cene za povprečno GT-jko, ki je vredna ene 5-6k al pa vrni avto in vzemi tisto za 5800 ki je isto grde barve kot tvoja ali pa od belegabliska.
Čimprej tole reši... al nej ti vrne razliko do normalne cene za povprečno GT-jko, ki je vredna ene 5-6k al pa vrni avto in vzemi tisto za 5800 ki je isto grde barve kot tvoja ali pa od belegabliska.
če ima samo glave od sti nima avto zarad tega 50 konjev več ali kar koli jih že ima več od navadne gtjke tako mal za informacijostrumf666 napisal/-a:Glave od STI? Če je v oglasu navedena klima, pol mora tudi delat.
subaru don't think just feel and drive!
EA82,EA82,EA82,EA82,EJ22,EJ20,EJ20G,EJ22,EJ20,EA82Tfull time awd hi/lo center diff lock
baba važe
EA82,EA82,EA82,EA82,EJ22,EJ20,EJ20G,EJ22,EJ20,EA82Tfull time awd hi/lo center diff lock
baba važe
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
Glave od STI klasičnih imprez je skor mal težko dobit, iz UK, japonske oz od koga, ki jih je privlekel, tko da precej dvomim, da jih ima. Od evropskih STI (new age), pa ne moreš kr tako glav gor zmontirat, ker imajo AVCS in je potrebno marsikej narest, da to dela kot mora, drgač bi imel verjetno š še kej manj konjev...kamnek napisal/-a:če ima samo glave od sti nima avto zarad tega 50 konjev več ali kar koli jih že ima več od navadne gtjke tako mal za informacijostrumf666 napisal/-a:Glave od STI? Če je v oglasu navedena klima, pol mora tudi delat.
Če imaš veselje in finance, se da vse zrihtat, najbolj denarnici prijazno je pa da kupiš normalno GT-jko. Mam zlo dobre izkušnje s podobnim primerom, konstantna luknja v denarnici, pa v povprečju sem par mesecev na leto brez avta...
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
...
najprej : kje je Kržič?takoj jutri skočim do njega.
Klime v avtu sploh ni zmontirane, nič ni, nobene napeljave, hladilnika,...samo gumb v notranjosti.
airbagov ni v avtu.
res je rekel sem da če ni modra, ampak....
mi je pa žal ko hudič.
Naj bi res bla odlično ohranjena in vizualno tudi kar dobro zgleda, ampak v oglasu je pisalo, da je klima, gumb je bil, niti na pamet mi ni padlo da je to sploh možno.recimo da bi požrl, če ne bi delala, bi jo porihtal, ampak sploh ni nič od klime razen gumba na armaturi!
Fantje še nekaj.
prodajalcu sem dal kupnino, napisala sva začasni papir in v torek naj bi se zgodil uradni prepis.
Kolikor mi je znano pa mora prodajalec navest resnične podatke o avtomobilu, drugače je kupec upravičen do povračila kupnine, je tako??
Ima kdo izkušnje?
Ker klima ni edini problem, piše da ima avto 134.000km, v resnici pa jih je 189.000 na števcu!?
POMOČ!!
Klime v avtu sploh ni zmontirane, nič ni, nobene napeljave, hladilnika,...samo gumb v notranjosti.
airbagov ni v avtu.
res je rekel sem da če ni modra, ampak....
mi je pa žal ko hudič.
Naj bi res bla odlično ohranjena in vizualno tudi kar dobro zgleda, ampak v oglasu je pisalo, da je klima, gumb je bil, niti na pamet mi ni padlo da je to sploh možno.recimo da bi požrl, če ne bi delala, bi jo porihtal, ampak sploh ni nič od klime razen gumba na armaturi!
Fantje še nekaj.
prodajalcu sem dal kupnino, napisala sva začasni papir in v torek naj bi se zgodil uradni prepis.
Kolikor mi je znano pa mora prodajalec navest resnične podatke o avtomobilu, drugače je kupec upravičen do povračila kupnine, je tako??
Ima kdo izkušnje?
Ker klima ni edini problem, piše da ima avto 134.000km, v resnici pa jih je 189.000 na števcu!?
POMOČ!!
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
...
Itak da sem nezadovoljen, če me je nategnil kot čigumi.
Ampak zanima me kakšne so moje pravice, če kdo pozna kaj to zadevo?
Napreč avto ki sem ga kupil je nekaj drugega kot je opisan na avto.net ali bolhi.
Kako je s tem?
Ampak zanima me kakšne so moje pravice, če kdo pozna kaj to zadevo?
Napreč avto ki sem ga kupil je nekaj drugega kot je opisan na avto.net ali bolhi.
Kako je s tem?
Malo ste čudno kupovali in prodajali tole.
1. Kot prvo si/ste slabo pregledali, lahko bi šel kdo od znalcev s tabo recimo;
2. Si plačal kupnino (če prav razumem v celoti) pred prepisom
3. Se trenutno voziš na njegove papirje
...
Ne me narobe razumet; želim da zaplet rešiš najboljše.
Glede na to, da prepis ni narejen,... bi bilo fino da vzame avto nazaj in vrne kupnino.
...
Glede na to, da prepis ni narejen,... bi bilo fino da vzame avto nazaj in vrne kupnino.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
...
Malo ste čudno kupovali in prodajali tole.
...
To ubistvu use drži.
Samo da se ne vozim, avto stoji pred hišo ravno zato, da ne bo potem imel še kakega izgovora da sem z avtom delal ne vem kakšne kilometre.
lp
...
To ubistvu use drži.
Samo da se ne vozim, avto stoji pred hišo ravno zato, da ne bo potem imel še kakega izgovora da sem z avtom delal ne vem kakšne kilometre.
lp
V resnici mogoče "požri" kupnino minus ara (10% se daje ponavadi);
vem - ni moj dnar... pa mi je lahko govort.
Probi se zmenit.. in daj avto nazaj, ker je že v štartu preveč slabe volje.
"nov" avto more bit veselje.. čeprav se kasneje izkaže da je za kaka reč popravit; tu je pa že v štartu slaba volja. Bad karma; ne sodi k Subaruju. Nikakor.
vem - ni moj dnar... pa mi je lahko govort.
Probi se zmenit.. in daj avto nazaj, ker je že v štartu preveč slabe volje.
"nov" avto more bit veselje.. čeprav se kasneje izkaže da je za kaka reč popravit; tu je pa že v štartu slaba volja. Bad karma; ne sodi k Subaruju. Nikakor.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov