Nadgradnja foruma in morebitne težave
Fantje, samo očistil sem vaš off topic, ter zaklenil temo po lastni želji, do česar imam vso pravico, ravno tako kot ostali uporabniki tega foruma.
Če ima kdo kakšno pripombo ali kaj proti meni, mi lahko pošlje ZS, če ga pa moti moje moderatorsko delo, pa se lahko mirne volje obrne na administratorja in poda pritožbo, tukaj jokcat pa res ni potrebe.
Tema oglasi so namenjeni oglasom, ne pa namenskemu zlonamernemu odganjanju kupcev ter off topicu.
Lp
Če ima kdo kakšno pripombo ali kaj proti meni, mi lahko pošlje ZS, če ga pa moti moje moderatorsko delo, pa se lahko mirne volje obrne na administratorja in poda pritožbo, tukaj jokcat pa res ni potrebe.
Tema oglasi so namenjeni oglasom, ne pa namenskemu zlonamernemu odganjanju kupcev ter off topicu.
Lp
Se strinjam z Matijem. Če želite red se ga držite vsi, najprej seveda moderatorji.
Tudi sam sem imel smetenje svojih tem, pa se nisem preveč sekiral, ena je celo zginila, pač po nesreči, ampak nihče ni superioren tule na forumu, to mi je bilo vedno všeč, upam da ne bo sedaj drugače ...
Tudi sam sem imel smetenje svojih tem, pa se nisem preveč sekiral, ena je celo zginila, pač po nesreči, ampak nihče ni superioren tule na forumu, to mi je bilo vedno všeč, upam da ne bo sedaj drugače ...
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Temu se reče objektivno sodelovanje v temi......kot naprimer zlomlene Rote v moji temi ane?_BiStRi_ napisal/-a:Fantje, samo očistil sem vaš off topic, ter zaklenil temo po lastni želji, do česar imam vso pravico, ravno tako kot ostali uporabniki tega foruma.
Lp
Zgleda da je pol sam uprašanje kdo je kok občutliv,in nekateri so očitno kr dost
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Mislm da je bil v tisti temi samo prvi komentar problem, da dobi konico minolto za 80evrov. To lahko napise samo neodgovorna oseba ki ne študira na prodajalca.
Upam da pa komentarji v temi ostanejo, ker če gledate recimo ko se je nazadne prodajal lonec ga je kupu Bigzig vrjetno zaradi komentarjev.
In mislm da smo vsi dost pametn da vemo kaj je dobr za prodajalca in kaj ne.
Upam da pa komentarji v temi ostanejo, ker če gledate recimo ko se je nazadne prodajal lonec ga je kupu Bigzig vrjetno zaradi komentarjev.
In mislm da smo vsi dost pametn da vemo kaj je dobr za prodajalca in kaj ne.
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Tega ne vidim kot predlog, ampak je to zgolj še ena pripomba.beliblisk napisal/-a:Konkreten predlog:Tut če si mod lahko pustiš kar ti folk piše,ane?
Po vsem tem času na forumu, bi od uporabnikov pričakoval, da veste kaj je delo moderatorjev. Na čigavo temo se brisanje ali urejanje postov nanaša, sploh ni važno.
Zdaj je pa že počasi čas, da s to debato zaključimo. Če mislite v prihodnje med malimi oglasi nadaljevat z nekonstruktivnimi pripombami, pa se bomo posvetovali tudi o možnosti, da se v tistem delu foruma onemogoči komentiranje.
@Sajmon: viewtopic.php?t=5236
Dokler ne bo nadgradnje foruma, tega žal ne bo. Pa še takrat ko bo, bo v omejenem obsegu, recimo 10-15 minut, kasneje bo gumb za urejanje izginil.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov