Jst sm se zadnje čase že večkrat zalotil pr tem, da več al manj samo berem, pisat pa se mi nekak ne da... Ne samo tuki gor, tud na A.comu...JAN napisal/-a:Klele vidm da folk čekira zadevo,piše pa noben nč.
No kako se vam zdi?
Ne morm se ravn odločit, kaj je boljše; bit na a.net ali na svojem
Vsekakor smo na a.net zelo prepoznavni, po drugi strani pa se mi ne da brat blesavih komentarjev vseh tistih, ki "imajo 5 minut časa"
Tko da počakimo, pa bomo vidl kam se bo ta forum razvil. 8)
@Subi92: Predvidevam, da si grafično predlogo za forum razvil iz SubSilver predloge. Dobro bi blo, če naložiš še slovenščino za SubSilver, da bomo res prvi "slovenski" Subaru forum.
Vsekakor smo na a.net zelo prepoznavni, po drugi strani pa se mi ne da brat blesavih komentarjev vseh tistih, ki "imajo 5 minut časa"
Tko da počakimo, pa bomo vidl kam se bo ta forum razvil. 8)
@Subi92: Predvidevam, da si grafično predlogo za forum razvil iz SubSilver predloge. Dobro bi blo, če naložiš še slovenščino za SubSilver, da bomo res prvi "slovenski" Subaru forum.
- LIX LEGACY
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 97
- Kraj: celje
No da se še jst javim in podprem tole odločitev samostojne subaru familje, moram priznat da zadnje čase nekako tipkanje ne gre od rok, čekiram pa in to bl tukajle kot pa na ta starmu forumu, prepoznavnost pa bo sigurno bolša ker treba je priznat ko na osovno na A comu prideš je cela veselica da se znajdeš. Pripomb pa za enkrat nimam tko kot ponavadi.
ko bi bil vedež ne bil bi revež
LP DARC
LP DARC
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov