Sem, pa nisem videl povezave z izklapljanjem VDC...nebivedu napisal/-a:Si pogledal filmček v mojem postu?
Vseen se grem pelat... Zima 2016/2017
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Vseen se grem pelat... Zima 2016/2017
Klemz, Sej to sem sajmonu napisal. Tudi njegov 2007 ima sigurno te zadeve.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kakšne povezave z izklapljanjem? To je del VDC.danci1973 napisal/-a:Sem, pa nisem videl povezave z izklapljanjem VDC...nebivedu napisal/-a:Si pogledal filmček v mojem postu?
In three words, VDC prevents skids. When you're driving around a curve, you know where you want your car to go. Your Subaru does, too, because it has a host of sensors that monitor where your car is and where you're pointing it. If your wheels start to move laterally, sending your car for the ditch, VDC will reduce engine power and/or apply the brakes to slow down individual wheels, pulling your car back into your intended line through the curve. First introduced as an option in 2001, it has been standard on every Subaru since.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Nebivedu, dajva se midva enkrat po šihtu dobit, zamenjat avte in ugotavljat. Jaz mojega z lahkoto spravim napočez in ga nato lovim. Pri imprezi je bilo edino lažje zaradi krajše dolžine in nižje teže.
Komot, ko bo naslednja runda snega.
Nekaj včerajšnjega veselja
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Gre lepo v sneg a ne, čeprav je malo nižji trebuh?!

Legacy_46 napisal/-a:Nekaj včerajšnjega veselja
a si šel na pokojišče? dons je bila milina... v petek zvečer sm pa oral ledino tja gor!
mam neki slikc, pa se mi jih ne da resizat, ne vem zakaj forum tega sam ne naredi...
Včeraj sem bil, pa dons sem tud šel mal, je še zmeraj super
Mogoče tudi jutri z enim kolegom
Ma s tem slikam je zoprno, ker je treba spreminjat..
ce se bo minus drzal, se bo cesta lepo zvozila, in bo super poligon... pa še sonce majo, kadar je megla tukej...
Pri nas je že skoraj vse pobralo. So nasolili teren čez vikend.
Včeraj smo se sicer sankali z avti, ampak je izpod sank iskrilo kot da bi se po samem asfaltu vozil.
Je pa zanimivo, ko se pelješ 60km/h s sankami 5 metrov za avtom, pa veš da če boš dol padu, ti bo bundo in hlače zradiralo, ker je sam makadam spodaj
Vlekli smo se navzgor in navzdol, tolk "spolzko" je blo...
Tu in tam v senčnih legah, sem pa celo našu kak snežni del ceste, za seveda, bolj pazljivo vožnjo
Cel tank - 280km. S tem da je šla moja v Celje z avtom s tem tankom. Kako to teče čez motor, ajej ajej.
Včeraj smo se sicer sankali z avti, ampak je izpod sank iskrilo kot da bi se po samem asfaltu vozil.
Je pa zanimivo, ko se pelješ 60km/h s sankami 5 metrov za avtom, pa veš da če boš dol padu, ti bo bundo in hlače zradiralo, ker je sam makadam spodaj
Tu in tam v senčnih legah, sem pa celo našu kak snežni del ceste, za seveda, bolj pazljivo vožnjo
Cel tank - 280km. S tem da je šla moja v Celje z avtom s tem tankom. Kako to teče čez motor, ajej ajej.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kaj si nabavil zaeno zverino??
https://s1.mojalbum.com/11268341_179101 ... 505235.jpg
tole je moj vsakdan (2 krat na dan 1,3 km neplužene ceste za na šiht in domov, na tej razdalji 116 m višinske razlike).
tole je moj vsakdan (2 krat na dan 1,3 km neplužene ceste za na šiht in domov, na tej razdalji 116 m višinske razlike).
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Komu je bilo to namenjeno?max napisal/-a:Kaj si nabavil zaeno zverino??
Meni? --> viewtopic.php?f=25&t=9551" onclick="window.open(this.href);return false;
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Tole me pa zanima, kje živiš, ker se lepo slišialeks napisal/-a:https://s1.mojalbum.com/11268341_179101 ... 505235.jpg
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost