Vseen se grem pelat... zima 2008/09
Ja, ja, bilo jem odlično, samo jst sm pa zdej tok zaspan tuki v službi. V postli sem se uspel 2x okol obrnit, pol je pa že budilka klicala, da je treba vstati - domov sem prišel 5 minut do petih zjutraj. Klical ste me pa zvečer deset do enajstih.Zdej vem za drugič - bom dopust vzel, ko bodo spet take zadeve.
Vsem ostalim, ki letite iz ceste pa predlagam tavelko lopato v prtljažnik, gojzarje in kako dekco, da vas ne bo zeblo na snegu.
Vsem ostalim, ki letite iz ceste pa predlagam tavelko lopato v prtljažnik, gojzarje in kako dekco, da vas ne bo zeblo na snegu.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Celo noč si ven vleku, dobr si... Jaz sem ob štirih vstal, da sem splužil našo četrt.
Je pa res ful južn sneg. Sem se včeraj popoldne hotel mal vozit pa sem kar kmalu odnehal. Težek sneg ne ponuja prevelikih užitkov. Avto je veliko težje za obvladovat kot sicer. Tako, da sem rajši pospravil v garažo preden sem obstal na kakem kupu snega in si s tem prihranil kakšno uro časa.
Je pa res ful južn sneg. Sem se včeraj popoldne hotel mal vozit pa sem kar kmalu odnehal. Težek sneg ne ponuja prevelikih užitkov. Avto je veliko težje za obvladovat kot sicer. Tako, da sem rajši pospravil v garažo preden sem obstal na kakem kupu snega in si s tem prihranil kakšno uro časa.
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov