Vseen se grem pelat... zima 2009/10
Gal je ziher kako simpatijo našel, zdaj ko se v pravi zimi počuti ko domamsenjur napisal/-a:uf! to pa je izlet! kako pa to, da ti je ušel??? kje pa je blodil toliko časa? kok je bil pa vesel, ko si ga našel?? a je kr k avtu prišel??
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
- galimim
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 555
- Kraj: Grosuplje okolica-na hribu pod cerkvico
Okolica grosupla ma zabavo. Če niso v zadnjih 2h plužli- skrajno dvomim da so- se na zgorno slivnico brez poštenega 4x4 ne da. ljudje z verigami ne pridejo go.
hvala subiju da ns je varno domov pripeljal! kapo dol! reduktor je zlata vreden
hvala subiju da ns je varno domov pripeljal! kapo dol! reduktor je zlata vreden
Ex Renault Twingo, Toyota Corrola 1.4VVT 2004
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
Dans so se mi pa subiji in sava še bolj prikupili
Od hiše gor imamo precej klanec, pa še ovinek je, naprej je pa "samo" še klanec z bolj blagimi ovinki. Po vsaj 20 centi svežega nespluženega snega z zameti sma prišla gor. Sicer sma se na enem zametu malo dlje zadržala, šlo je pa. Malo levo, malo desno, malo po sredini. Sosed je po moje mislil da sma nora
Smejalo se mi je še po tem eno uro
Nazaj grede sem pa vozil jaz. Seveda spet nesplužena cesta - 2. prestava, gas do podna, pa je bilo komaj 2.500 obratov - po ravnin
Ne vem zakaj... no po tem istem klancu navzdol sem skoraj obtičal - spet nespluženo, z odbijačem sem že plužil. Seveda spet zameti, 1. prestava, gas do podna, komaj prilezel.
Fajn je
Fajn je
pravkar opravil s štajersko avtocesto
hvala bogu, da je avto, kot se šika, sicer bi se najbrž odločil in ostal v ljubljani ... po 13 urah je človek že malo utrujen in se mu ne da
skratka ... 53 kilometrov ura in pet minut ... jebeno! tovornjaki nametani pod trojanami (ljubljanska stran) kot vžgalice, ponekod samo ena špura na voljo ... ampak eni še kar vztrajajo in rinejo ...
kjer se je dalo peljat po sneženi levi špuri je bilo prav zabavno ... in takoj se mi je kdo zalepu za rit in šlepal po sveže spluženih kolesnicah
hvala bogu, da je avto, kot se šika, sicer bi se najbrž odločil in ostal v ljubljani ... po 13 urah je človek že malo utrujen in se mu ne da
skratka ... 53 kilometrov ura in pet minut ... jebeno! tovornjaki nametani pod trojanami (ljubljanska stran) kot vžgalice, ponekod samo ena špura na voljo ... ampak eni še kar vztrajajo in rinejo ...
kjer se je dalo peljat po sneženi levi špuri je bilo prav zabavno ... in takoj se mi je kdo zalepu za rit in šlepal po sveže spluženih kolesnicah
Outback 3.0 ... GRRRRRR! 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov