Vseen se grem pelat... zima 2011/12

Subaru srečanja, kawe, izleti, predlogi,...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5060
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 13. Februar 2012, 09:55

TORA! TORA! TORA! napisal/-a: V nalogu mi piše Jurčkova c 223 ... hm .. mah nimaš kej
Če prav razumem te na tem naslovu niso ustavili :?:
Potem pritožba sploh ni vprašanje :idea:

P.s.Sinoči je res lepo drselo sem pa se spozabil,da imam na zadnjih sedežih človeka,ki se še nikoli ni vozil z mano :twisted: Res,da je bil bolj tiho upam,da mu ni bilo slabo :cool: :?:
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Uporabniški avatar
TORA! TORA! TORA!
Uporabnik foruma
Prispevki: 1144
Kraj: Zraven soseda

Odgovor Avtor: TORA! TORA! TORA! » 13. Februar 2012, 10:02

Mah saj tisti Rudnik je ena cela jurčkova cesta ... nima veze, še na Krimu naj se res najdejo, potem se pa selim na balkan :D , tam je zgleda več snega in manj policajev :lol:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8750
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 13. Februar 2012, 10:52

TORA! TORA! TORA! napisal/-a:Mah saj tisti Rudnik je ena cela jurčkova cesta ... nima veze, še na Krimu naj se res najdejo, potem se pa selim na balkan :D , tam je zgleda več snega in manj policajev :lol:
K da te bo na krimu lovil? S čim, s tuaregom? :twisted:
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 13. Februar 2012, 11:35

BTC je cel http://www.open.edu/openlearn/files/ole ... 96d6a0.jpg tko, da tam prometni policaji nimajo pristojnosti.
Če se vseeno spozabijo, je pritožba upravičena.

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5497
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 13. Februar 2012, 11:51

nebivedu napisal/-a:
TORA! TORA! TORA! napisal/-a:Mah saj tisti Rudnik je ena cela jurčkova cesta ... nima veze, še na Krimu naj se res najdejo, potem se pa selim na balkan :D , tam je zgleda več snega in manj policajev :lol:
K da te bo na krimu lovil? S čim, s tuaregom? :twisted:
Točno tko...prjatla so lovil k se je proti njim napošrek prpelu z hiluxom.

Pa je šel za njim par km, in ga ustavu. potem pa mu je dal kazen za vožnjo po levi strani cestišča.

Pa se je pregovarju z njim da je led, pa da je drselo pa da ma RWD, pa lahek zadnji konec. In je policaj mirno odgovoru:"čudno da ni nama nič drselo z tuaregom". Na kar je kolega odgovoru "ja vi imate 4x4" in je policaj začudeno gledu in porinu položnico v roke.

Pizdeki so uglavnm, zdej s temi tuaregi še po teh hribovitih cestah strašijo.

Tko da mi ga gremo srat proti mrzlici. tam pa nimajo za burek :P

Itak pa majo dosti dela k lovijo naše južne brate na parkiriščih k svoje BMW-je terajo v blokado....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 13. Februar 2012, 12:11

Take kazni niti niso tako neupravičene. Recimo včeraj sem na T križišču (pripeljal od spodaj) zavijal levo ampak sem se postavu čist desno, ker sem računal da bo mogoče koga odneslo. In itak tipo s seatom, z ročno prleti direkt tja kjer naj bi jaz stal če bi se pravilno razvrstil. :P Če bi tak dobil kazen za neprilagojeno hitrost oz tudi jaz če bi naredu kej tazga se mi zdi zasluženo.

Da grem pa na osamljen parking, brez parkiranih avtomobilov, stran od vseh in v 2. pri max hitrosti 30-40 kontrolirano vozim slalom med otočki in neham čim pride kdo na 20-30m, vmes se sicer kdo ustavi in gleda, skratka da za to lahko dobim isto kazen se mi zdi pa mal mimo.

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 13. Februar 2012, 12:32

Andrej napisal/-a:BTC je cel http://www.open.edu/openlearn/files/ole ... 96d6a0.jpg tko, da tam prometni policaji nimajo pristojnosti.
Če se vseeno spozabijo, je pritožba upravičena.
Zelo zanimiv podatek :D

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 13. Februar 2012, 12:33

beliblisk napisal/-a:Zelo zanimiv podatek :D

Če verjameš seveda. ;-)

Je Tora čist lepo razložil kako in kaj je s privatno posestjo.

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 13. Februar 2012, 12:42

Tora je uporabu izraz "baje" tko,da kaj je zdej res pa kaj ni?

Tko da se bo 100% vedl kje se je bezkrbno preganjat :D

j4ka
Uporabnik foruma
Prispevki: 548
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Avtor: j4ka » 13. Februar 2012, 12:54

ce se clovek izzivlja na prometni cesti, je to pomojem cist neakj drugega, kot ce "trenira" na parkingu, kjer je vsakemu nakljucnemu, ki pride mim jasno, da se tam "trenira", s cimer je poezan nek riziko. Jasno, ce nekdo stolce parkiran avto, je to njegova odgovornost, za kar mora odgovarjati, ne pa odpeljat (kar se dogaja).

spet pridem do ugotovitve, da bi ljubljani z okolico (pa se komu drugemu) zelo prav prisel zaprt poligon, namenjen "treniranju". ljudje bi se mel kje za znoret, naucit obvladovat avto in posledicno manj panicart na cesti, ko je sneg/dez. No, to o poligonu je ze druga tema.

Problem na rudniku je, ker hrup s parkirisc/cest moti stanovalce v blizini, ki potem klicejo policaje, da razzenejo ljudi. kar je po svoje za razumet, ni pa za razumet, da s tuaerigu lovijo navdusence sredi gozda.

glede tablic in aster: sam sem dozivel, da so poleti prisli junaki pod krinko na rudnik, pa tam niso parkirani gledali, ampak so lepo fino hodili od avta do avta in popisovali. tako da mislim, da nimajo navade posiljat poloznic naknadno, ce ze kaj delajo tam, kontrolirajo iin posredujejo, ce se zgodi kak incident.
sapere aude

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 13. Februar 2012, 13:06

NOFEAR, tudi za znake omejitve hitrosti 40 km/h na AC postajah si pred letom nasprotoval moji trditvi, pa so ti pred kratkim na vseh TV poročilih in časopisih povedal, da nisi imel prav.
Enako bo za BTC .

NOOFFENCE.

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 13. Februar 2012, 13:22

Na CP še zmeraj lahko dobiš kazen. Enako bo za BTC.

Ni panike. ;-)

Uporabniški avatar
subi4x4
Uporabnik foruma
Prispevki: 759
Kraj: Podljubelj
Kontakt:

Odgovor Avtor: subi4x4 » 13. Februar 2012, 13:24

Sajmon napisal/-a:
subi4x4 napisal/-a:tud sam sem nekej probaval kje je najbolje postavit goprojko:)
Poskusi še na streho, tik za šipo in 720p resolucijo, da bo najširši kot.

Sam menjalnik ti pa fajn škrta. :-P
sem že snemal tako, ni dobro, ,sploh ponoči, mogoče če bi bila bolj dvignjena nad streho...vse snemam 1080p...
menjalnik škrta? ...:) ne da bi vedel...
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 13. Februar 2012, 13:42

Za CP so se policaji v stiski moral na silo spomnt, da ob prekoračitvi 40 km/h kršiš pravilnik in ne zakon.

Vsako pravično sodišče že na prvi stopnji zavrže tak plačilni nalog.

Sploh pa sva midva takrat imela debato o veljavosti samega znaka in ne o kaznih.

Uporabniški avatar
TORA! TORA! TORA!
Uporabnik foruma
Prispevki: 1144
Kraj: Zraven soseda

Odgovor Avtor: TORA! TORA! TORA! » 13. Februar 2012, 14:28

BackW00d napisal/-a:
Itak pa majo dosti dela k lovijo naše južne brate na parkiriščih k svoje BMW-je terajo v blokado....
Ja hvala .. zdej sem pa že cigo :lol:

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov