Vseen se grem pelat... zima 2009/10
Gorazd, jst sm meu 2-3 leta stare UG7 pa je tut na awdju biu overkill, zdej mam pa spredi mišilin pilotke, zadi pa neki druzga od mišilina, stare so pa 11 let po dotu, držijo nenormalno dobr, sm učer šou čez Notranje gorice, mim ciganou, na Vič, pa naprej do Trojan pa sm biu razočaran...snega do kolen če si se vrgu na njih 
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 423
- Kraj: Vnanje Gorice, Brezovica pri Ljubljani
končno en dobr dan za furat
res je. sm kupu z 3-4 mm, pa je blo včer na rakitni več kot zabavno...HuskY napisal/-a:Rečte kr hočte, ampak Sava S3 je odlična guma! Brez pripomb. Gre povsot brez problema. Tut na mokri podlagi ni slaba, tko kot nekateri radi poudarjo.
moja včerajšnja zabava:
18:30
lj - toško čelo - katarina - toško čelo - katarina - dobrova (trafficsignsteer, na krožnem=/ ) pol pa čez en km ugotovim da zadn odbijač manjka...
gasa pobrat pol pa dam nazaj zmontirat.
21.30 grem še na rakitno... v gornji brezovici prehitim plug in zabava se začne=) res dolgi drifti v vseh ovinkih...
na krim do prelaza ( so se kr fajn špure poznale od predhodnikov)
nazaj proti lovski koči - grabensteer, pobere me prijazen voznik ax-a, na rakitni dobim kmeta (za spremembo nč pijanga - ane gromozansky
pri jezeru so bli s tremi avti in kar dva od teh sta prerezala gumo na močni šprikli ki jo je en idiot zapiču na sredo parkplaca...
pol pa še par krogov po parkplacu okol sebe - sm kr vrisku ... btw a ma kšno posebno ime to, da se sam okol sebe vrtiš? da vem kaj mi je uspel
okol 23h je pršu še cheno pa smo šli še proti cerknici ene 2 km...
cheno pol dam, jst pa še enkrat
po rakitni je šlo pol 80kmh na šrego...
23:45
pred gornjo brezovco ka pridš vn iz gozda dol pa še CEL ovink
Sava dokaj OK po snegu, vendar le dokler je zelo nova. Za mokrotoHuskY napisal/-a:Rečte kr hočte, ampak Sava S3 je odlična guma! Brez pripomb. Gre povsot brez problema. Tut na mokri podlagi ni slaba, tko kot nekateri radi poudarjo.
Trenutno sem se mučil z Nokian W + po Pokljuki. Pa so tko-tko: speljevanje solidno, bočni oprijem me ni prepričal, zavorna pot je pa skoraj ista, kot s tramvajem
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost