Vseen se grem pelat... zima 2013/14
Re: Vseen se grem pelat... zima 2013/14
Dobrih 10 cm pršiča ter dobre 4 ure čistega užitka :.sup
Sneg je pol zdravja,druga polovica je pa vožnja po njem :.sup
Sneg je pol zdravja,druga polovica je pa vožnja po njem :.sup
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
a se v petek dobimo zvečer na LJubelju in gremo do bodentala na kavo, no če bo padalo nas bo nekaj sigurno gor, tako da vabljeni! 
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
Včeraj skoraj prispeli na veliko planino. 300metrov pred vrhom sem moral pa obrnit ker je bilo že preveč snega
Potem pa še malo okoli pa na malo planino pa še nekam kjer ne vem imena kraja itd...450km v enem dnevu 
Matr, sem lih nekaj okvirno računal, v dobrih dveh mesecih od kar si lastim legacy-ja sem dal skoraj 700eur za bencin
pa se nisem veliko vozil z njim ker imam drug avto za vsak dan,opravke,sestanke itd...(Tam se šele nabira prava kilometraža
)
Res imamo ugodno gorivo ni kej
Res imamo ugodno gorivo ni kej
Boš poleti toljko manj pokuril
Oziroma preostale letne čase
razen če boš plezal po kakem blatu ali poteh na lastno odgovornost 
Btw, tankaj v avstriji
Se nimaš daleč 
Btw, tankaj v avstriji
Japajadekatyafori napisal/-a:Boš poleti toljko manj pokurilOziroma preostale letne čase
razen če boš plezal po kakem blatu ali poteh na lastno odgovornost
Btw, tankaj v avstrijiSe nimaš daleč
Ma kakšna avstrija... :arrow: venezuela(0.03eur/L)
pa še nisi šel tja? (v venezuelo) bi mogel biti že nazaj do jutri, drugače bo strošek goriva že pri 1000 eur 
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Poleti avto kuri enako kot pozimi!

Ti ti lažnivec
Ne samo da kuri več, tudi vzdrževanje je pogosto dražje :mrgreen:
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Vidim,da si za hecekatyafori napisal/-a:pa še nisi šel tja? (v venezuelo) bi mogel biti že nazaj do jutri, drugače bo strošek goriva že pri 1000 eur
Malo mores bit za hece
ampak glede avstrije pa je res. Po mojih izkusnjah naredim dosti vec km z njihovim bencinom, pa v ceni je tudi razlika. Sicer pa da sneg pride zares do vrh stajerske gor, bom pa vidla kolko bom zares pokurla hehe. Tole je bolj bogo od proti temu lar sem od gorenjskih zim vajena 
Maš prav, cent na cent ko pa na koncu računaš pa kar nanese...Raje ne grem računat koliko me skupno koštajo moja vozila na letni ravni ker lahko še depresiven ratam
Pa dobro, poleg žene nimam nobene lubice tko ,da tam notri prinesem :mrgreen:
No, jaz v Avstriji vsako nedeljo tankam 100 litrov in povprečno na to količino prišparam 15 evrov. Do Avstrije imam 80km, tako da teh 15 evrov zapravim za pot gor in nazaj, ampak na obeh subarujih je pa zato mašina tiha, olja požreta v 15.000km komaj kak deci, noben se ne zaganja in poraba je dovolj nizka, da se mi splača to počet.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jaz pa mam blizje do avstrijske bencinske kot pa do slovenske
kadar grem do gorenjske, tankam polnega in mi sloveniji ni treba tankati
definotivno pa lepse deluje in manj spije. Tak da kako divjanje sem in tja pride tudi v redu, ne skodi. Glede na to, da sem tak komaj cakala sneg, zdaj pa je totih par centimetrov vse, na cemer lahko prvic sprobam 4x4, je kar malo depresivno :P prostih dni za kaki izlet pa ni takrat, ko bi ti prav prisli 
Jaz sem se pa kar navozil po snegu. Sem videl sneg skozi okno spalnice sem prec odpovedal vse službene obveznosti za tisti dan
Sem sprobal subarujev 4x4 v vsem možnem.
Sneg, moker sneg, preveč snega, blato, preveč blata, mokra cesta, nalivi, ledena podlaga,rahla snežna podlaga, suha cesta, klanci, vzpetine, snežne vzpetine, blatne vzpetine, makadam, ... you name it
Rezultat: Izjemno zadovoljen :-)
Sneg, moker sneg, preveč snega, blato, preveč blata, mokra cesta, nalivi, ledena podlaga,rahla snežna podlaga, suha cesta, klanci, vzpetine, snežne vzpetine, blatne vzpetine, makadam, ... you name it
Rezultat: Izjemno zadovoljen :-)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost