Vseen se grem peljat... zima 2015/2016
Re: Vseen se grem peljat... zima 2015/2016
Ena zanimiva na dan valentina.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
hahaha lep podpis :mrgreen:
A tebe sem srečal na Pokljuki? Slalom po Rudnem polju in te fore. Jaz v gozdarsko zelenem Gozdarju 1.Keba napisal/-a:http://i66.tinypic.com/2ib0wad.jpg
Snezi idealnokok se je pa tukej kej varno vozt? So ze koga kdaj ustavl zaradi "previsoke hitrosti" itd..
![]()
a je na pokljuki prostor kjer se da malo vrtet in peljat po snegu da nebi pogazil ljudi ? :mrgreen:
Ja biu jst.. mal me je zanesl k neznam se dobr po snegumesecnik napisal/-a:A tebe sem srečal na Pokljuki? Slalom po Rudnem polju in te fore. Jaz v gozdarsko zelenem Gozdarju 1.Keba napisal/-a:http://i66.tinypic.com/2ib0wad.jpg
Snezi idealnokok se je pa tukej kej varno vozt? So ze koga kdaj ustavl zaradi "previsoke hitrosti" itd..
![]()
Ljubelj je zaprt zaradi snega....
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Ja dobr zgleda. Kaj v praksi pomeni zaprt? Fizično kej naštimajo da ne morš mimo, se skrijejo nek in te oglobijo al sam piše da je zaprt in 'na lastno odgovornost'?
Na naši ali samo na avstrijski strain?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Na geostiku piše da je na naši zaprt zaradi snega in da so na avstrijski obvezne verige.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Čudno. Ponavadi naši ne zaprejo, če imajo avstrijci dovoljene ketne.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jp, hecno. 
Bi še kdo šel danes zvecet na pokljuko? :mrgreen:
zakwajj??pero999 napisal/-a:Kr v LJ ustanite
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov