Predlagam pa delo na tereu 7-10 dni, pa da vidim kako si boš želel teh - 15 stopinj celzija.
Vseen se grem pelat... Zima 2018/2019
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Re: Vseen se grem pelat... Zima 2018/2019
Dvomim da bi jih mraz v nekaj dneh pobil, vedno so bili in bodo bili, eno leto jih bo več, drugo manj,...
Predlagam pa delo na tereu 7-10 dni, pa da vidim kako si boš želel teh - 15 stopinj celzija.

Te bom drugače vprašal;
Imaš 2 otroka, komarjev, klopov, muh,... pa je cel kup, ker niso pozimi zmrznili. Ves ta mrčes prenaša različne bolezni. Boš raje 5 dni na šihtu potrpel pri -15 ali pa imaš raje možnost da boš moral otroka vozil k zdravnikom zaradi bolezni, ki jih lahko dobita od tega mrčesa (al pa bohnedej v bolnco, kjer bosta preživela kak mesec, če dobita meningitis, da ne govorimo o še slabši zadevi - da ne dobita borelije od klopa)?
Ni poanta, da bo tebe zeblo par dni. Ti se še vedno lahko oblečeš. Problem je mrčes, ki pozimi ni zmrznil in ga je že sedaj vse polno. Recimo klopov je že noro veliko na travnikih. Moj pes ima sicer ovratnico, kolega pa že zadnje 3 tedne vsak dan s psa kakega klopa potege. Problem je pa sploh naša stran save, ker je ogromno klopov okuženih z klopnim meningoencefalitisom ali borelijo. Pa jih še 5 let nazaj ni bilo videt do konca aprila, sedaj jih vidiš pa že februarja.
Imaš 2 otroka, komarjev, klopov, muh,... pa je cel kup, ker niso pozimi zmrznili. Ves ta mrčes prenaša različne bolezni. Boš raje 5 dni na šihtu potrpel pri -15 ali pa imaš raje možnost da boš moral otroka vozil k zdravnikom zaradi bolezni, ki jih lahko dobita od tega mrčesa (al pa bohnedej v bolnco, kjer bosta preživela kak mesec, če dobita meningitis, da ne govorimo o še slabši zadevi - da ne dobita borelije od klopa)?
Ni poanta, da bo tebe zeblo par dni. Ti se še vedno lahko oblečeš. Problem je mrčes, ki pozimi ni zmrznil in ga je že sedaj vse polno. Recimo klopov je že noro veliko na travnikih. Moj pes ima sicer ovratnico, kolega pa že zadnje 3 tedne vsak dan s psa kakega klopa potege. Problem je pa sploh naša stran save, ker je ogromno klopov okuženih z klopnim meningoencefalitisom ali borelijo. Pa jih še 5 let nazaj ni bilo videt do konca aprila, sedaj jih vidiš pa že februarja.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Klopi ne zmrznejo pri minus 15.tudi ce so izpostavljeni pri minus 40 so preziveli.so naredili poizkuse pa so bili preseneceni kolko so trdozivi
Klopi so od hudiča,moram priznati da sem jih podcenjeval pa se mi je zelo maščevalo.
V mladosti sem imel Meningitis in sem mislil,da sem z klopi opravil sedaj pa sem očitno dočakal še Boreliozo.
Tako da lahko svetujem konec zime le to da se čuvajte teh hudičev...
V mladosti sem imel Meningitis in sem mislil,da sem z klopi opravil sedaj pa sem očitno dočakal še Boreliozo.
Tako da lahko svetujem konec zime le to da se čuvajte teh hudičev...
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Preveru glinokop dans. Odlicna podlaga. Mal je mokro, ampak se dalec od blata. Kompaktno ampak mehko. Nc se ne prasi vec. 
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Bo kej akcije jutr?
Ce je kej interesentov za vrhniko mogoce?
Ja, lahko bi se res dobili na vrhniki.
Pa tamajhen žar, par čevapov in bo lep dan.
Kdaj se potem dobimo na poligonu?
Pa tamajhen žar, par čevapov in bo lep dan.
Kdaj se potem dobimo na poligonu?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ob 12h na poligonu na Vrhniki.
Bi se znal zgodit, da se prdruzim mal kasnej. Mam se sluzbene obveznosti dopoldne.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Nebivedu zgleda da bova sama 
Daj se Juretu povej, k ne gleda forum, Jst tud pridem samo zdaj se delam
H6 je šel od doma 
Pride še par avtov, samo ne pišejo tukaj gor.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov