Zivjo,
Subaru Outback 2.5 letnik 2004. Zgubljen je bil kljuc, zato sem uporabil rezervnega. Danes sem sel z rezervnim se v sluzbo in nazaj, nato sem popoldne zelel do trgovine in avto vec ne vzge. Ko vstavim kljuc gori na armaturki rdec kljuc, tako da sumim tezave s kodirnim kljucem, vendar mi ni jasno zakaj je potem zjutraj delalo. Ali imajo ti kljucu kaksno ampulco? Zanimivo je tudi to, da mi zjutraj rezervni kljuc preko daljinca ni odklepal avta, popoldne ko sem zelel v trgovino je pa daljinec delal, vzgat pa ni hotel. Vse kar se zgodi je kontakt, vse normalno, ko zelim obrniti za vzig se ne zgodi nic, med drugim sveti rdec kljuc na armaturi.
Prosim za pomoc.
Tezave s kodirnim ključem
-
asterix101
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 25
Rezervni ključ ni kodiran in od tod tudi problem,
zakaj je pa zjutraj delalo pa res nevem
Sestra je imela identični problem pa smo na srečo našli original
Tule je zadeva že opisana
http://www.subaru-slo.net/viewtopic.php?t=2364
zakaj je pa zjutraj delalo pa res nevem
Sestra je imela identični problem pa smo na srečo našli original
Tule je zadeva že opisana
http://www.subaru-slo.net/viewtopic.php?t=2364
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
-
asterix101
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 25
Če avto vžge potem je imel pravo kodo, jest sem bil včeraj na IS-u in sem dal kodirati na novo en ključ z daljincem za mojega forija. Stane 20€.
Ključ bi bil v osnovi pri njih skupaj s kodiranjem cca 200 ampak lahko rečem da se mi je splačalo kupiti ključ pred tem dosti ceneje
Tisto o tem prej je in pol ne pa morda res tiči v bateriji čeprav še nism imel podobne izkušnje.
LP
Ključ bi bil v osnovi pri njih skupaj s kodiranjem cca 200 ampak lahko rečem da se mi je splačalo kupiti ključ pred tem dosti ceneje
Tisto o tem prej je in pol ne pa morda res tiči v bateriji čeprav še nism imel podobne izkušnje.
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost