Vprašanje glede konektorja polnitve plina v subarujih?

Splošni nasveti glede servisiranja, ki ne spadajo v ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Vprašanje glede konektorja polnitve plina v subarujih?

Odgovor Avtor: subi92 » 02. Marec 2009, 09:20

Zanima me predvsem kako igleda tist konektor polnenja avtoplina, ki se polni pod pokrovčkom za polnenje bencina.
Namreč pri subaruju sem odstranil oz. zavaril luknjo na odbijaču ker bi moral v vsakem primeru menjati konektor za polnitev. Po nasvetu fantov v plineksu sem se odločil za polnilni konektor pod pokrovom na boku avtomobila kot so imelu tudi nekateri BI-fuel subarujčki.

Ima morda kdo kako sliko svojega konjička (ali pa če zba na googlu najt)... da vidim kako je s tisto plastiko, ki prekriva železo okrog polnilne luknje za bencin :?: :?: :?:

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: subi92 » 02. Marec 2009, 09:25

Kot tole npr. ampak mene zanima forijev pristop ali pa outbackov :roll: Na sliki NOVI JUSTY s plinarno
http://www.allaguida.it/wp-galleryo/sub ... uel_11.jpg

Uporabniški avatar
vrecha
Uporabnik foruma
Prispevki: 1403
Kraj: Ausard, WS
Kontakt:

Odgovor Avtor: vrecha » 02. Marec 2009, 10:17

Pri mojem je izgledalo identično tejle zgornji sliki.

Uporabniški avatar
Unikat
Član Subaru kluba
Prispevki: 1131

Odgovor Avtor: Unikat » 02. Marec 2009, 14:18

Sem stisnil eno fotko, sicer je na Legacyju ampak se verjetno ne razlikuje od sistema na Outbacku / Foresterju. Je pa original BRC naprava (bi-fuel)

http://img155.imageshack.us/img155/2197/63536931.jpg
EJ257, FB25

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: subi92 » 02. Marec 2009, 14:33

Evo tole sm rabu, ker me je zanimalo kako je rešeno tam okrog tiste plastike ob tem konektorju :cool:

Uporabniški avatar
snetaskira
Uporabnik foruma
Prispevki: 56
Kraj: Kranj

Odgovor Avtor: snetaskira » 03. Marec 2009, 23:25

Še tukaj si lahko pogledaš na Foresterju:

http://www.subaru-slo.net/viewtopic.php ... c&start=23

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: subi92 » 04. Marec 2009, 08:19

Sem izdelal luknjo in namontiral tale konektor, čeprav se mi zdi nekoliko drugačen kot tile na slikah ali pa tvoj snetaskira in sem moral posledično nekoliko predelati tisti pleh na notranji strani pokrovčka :oops: ampak važn da se bo dalo filat plin pa je :-)
Moram pa zrihtat odpiranje poklopca ker ga nekaj muči, ne skoči ven kot bi moral, to je bilo že predenj sem ga domov pripelju (potegneš kljukico pri vozniku in spustiš zadaj pa se malo odpre in nazaj zapre ko spustiš kljukico, danes si bom vzel čas in nastavil kot je treba).

Uporabniški avatar
birdy
Uporabnik foruma
Prispevki: 2204
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: birdy » 04. Marec 2009, 19:08

subi92 napisal/-a:Sem izdelal luknjo in namontiral tale konektor, čeprav se mi zdi nekoliko drugačen kot tile na slikah ali pa tvoj snetaskira in sem moral posledično nekoliko predelati tisti pleh na notranji strani pokrovčka :oops: ampak važn da se bo dalo filat plin pa je :-)
Moram pa zrihtat odpiranje poklopca ker ga nekaj muči, ne skoči ven kot bi moral, to je bilo že predenj sem ga domov pripelju (potegneš kljukico pri vozniku in spustiš zadaj pa se malo odpre in nazaj zapre ko spustiš kljukico, danes si bom vzel čas in nastavil kot je treba).
zdj kak ma to subi nareto se ne spomnim tocn, sam sam dva nacina sem srecal do sedaj:

-en ma fedrco na pantih

-drug ma gumico ki ga ven potisne...oboje je par min dela da porihtas, sploh ne dvomim v to da ti bo ratal

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov