Spodrsavanje prednjih koles pri ostrem zavijanju
-
Robert2024
- Novinec
- Prispevki: 18
Re: Spodrsavanje prednjih koles pri ostrem zavijanju
Zdravo...tudi jaz imam očitno probleme z visko sklopko. Vozuilo je Subaru Forester 2010 letnik 6 prestav. Avto je bil pred kratkim kupljen in ko je bil hladen se to ni opazilo.
Pripravljen sem ga sam vzet dol, zanima pa me kje ga najceneje dobit oz ali se res menja samo mast? Ali bi ga kdo obnovil ter za koliko EUR.
Da se je avto pred nakupom segrel bi očitno to opazil, zdaj bojo pa dodatni stroški.
Lp Robert,
Pripravljen sem ga sam vzet dol, zanima pa me kje ga najceneje dobit oz ali se res menja samo mast? Ali bi ga kdo obnovil ter za koliko EUR.
Da se je avto pred nakupom segrel bi očitno to opazil, zdaj bojo pa dodatni stroški.
Lp Robert,
Karel jih obnavlja, zg. Savinjska dolina 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
-
Robert2024
- Novinec
Nov je 1000€ sm ga lani menjal.
-
Robert2024
- Novinec
V viskotu ni mast, ampak točno specificiran gel. Ga imaš?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Količina, viskoznost, pomembni manjkajoči podatki za domačo obnovo. Vzemi ven, pa h Karlu zamenjat. Bo zihr ok.
ignorance is bliss
Podatki in material za obnovo niso skrivnost in se jih enostavno dobi z malo iskanja. 
Za nas ki smo malo bolj tehniki, ta obnova ni nobena znanost.
Za nas ki smo malo bolj tehniki, ta obnova ni nobena znanost.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
-
Robert2024
- Novinec
Pozdravljen tadej89, tole je odgovor na vprašanje z dne 17.3.24 glede viskota na Foresterju.
Zamenjal sem, del sem dobil direktno iz Poljske, poslal sem vse podatke o avtu, mehanik pa mi je zamenjal. Vse dela o.k. (recimo). Ker opazil sem, da z letnimi gumami na mokri cesti ob povsem navitem volanu in morda na rahlem nagibu prednja kolesa včasih še vedno preskakujejo; če grem čisto počasi je v redu, pri majčkeno višji hitroisti pa slišim tk-tk-tk ... Tako da ne vem čisto še, kje je hakeljc.
Sem pa trenutno nevozen, ker mi je hlajenje odpovedalo (najverjetneje termostat ne odpre). Upam, da sem dovolj hitro opazil, da ne bo kakšne druge škode ...
Se opravičujem, ker nisem prej odgovoril, sem bil nekaj časa odsoten od tukaj.
Ta tk-tk-tk je lahko zaradi zgloba.
cv jointi so tam od 40€ naprej na alvadi.ee
cv jointi so tam od 40€ naprej na alvadi.ee
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
-
Robert2024
- Novinec
Visko dela
doma zrihtan 
Moja izkušnja obnove viska na WRX-i, leta 2017: Opisano tukaj (nekaj postov v sosledju...slik ni več)
Ležaj 806255010 & 806230170, semering 806735210, obnova viskota, 5L olja in diht masa = 415€
Ležaj 806255010 & 806230170, semering 806735210, obnova viskota, 5L olja in diht masa = 415€
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov