Ročna zavora - obloge
Ročna zavora - obloge
Katere obloge ročne zavore kupiti oz. bolj me zanima kje? Ravno menjam zavore pa moram še za ročno zrihtat. Je kaka ugodna varianta pri nas ali se mi splača tudi to s tujine naročit?
Re: Ročna zavora - obloge
Jaz bi jih nesel k Sinterju obnovit.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kakšne pa potrebuješ? Jaz sem jih kupil za legacy letnik 2000, pa mi niso pasale (baje obstajata dve varianti) tako da sem dal stare obnovit. Nove nerabljene imam pa še doma, če te zanimajo lahko popoldne poslikam, da vidiš če so ustrezne.
Trenutni vozni park: Subaru Legacy BH5 2.0 l.:2000, Honda Civic 1,4 HB l.:1996
@bot za 03 STi.
Evo nesem k Sinterju. Hvala Thomas22 za namig!
Evo nesem k Sinterju. Hvala Thomas22 za namig!
A bi rad ročno kdaj uporabu za kej druzga kot za tehnični ali parkiranje na klancu?
ojlabot napisal/-a:Kakšne pa potrebuješ? Jaz sem jih kupil za legacy letnik 2000, pa mi niso pasale (baje obstajata dve varianti) tako da sem dal stare obnovit. Nove nerabljene imam pa še doma, če te zanimajo lahko popoldne poslikam, da vidiš če so ustrezne.
ali lahko slikaš, ker jaz sem dobil že dvoje pa
nobene ne pašejo
lp kiki
važn da je bokser, spaček subaru ali kaj drugega
Poslikam popoldne, ko pridem domov.
ircar kaj predlagaš poleg sinterja? Avto še ni razdrt, imam še čas da se premislim 
Na žalost nič, edino slabše kot original jaz nebi imel... že original je bolj kot ne samo za sneg.
Slike:kiki napisal/-a:ojlabot napisal/-a:Kakšne pa potrebuješ? Jaz sem jih kupil za legacy letnik 2000, pa mi niso pasale (baje obstajata dve varianti) tako da sem dal stare obnovit. Nove nerabljene imam pa še doma, če te zanimajo lahko popoldne poslikam, da vidiš če so ustrezne.
ali lahko slikaš, ker jaz sem dobil že dvoje pa
nobene ne pašejo
lp kiki
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
-
subarusedan
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 26
Bom kar tukaj vprašal,da ne odpiram nove teme.
pri moji imprezi 1.6 se iz zadnjega kolesa sliši neko drsanje,ko se peljem dela "plek,plek,plek,plek")kaj bi to lahko bilo je mogoče boben ker je res kar rjast,če kdo ve?
lp
pri moji imprezi 1.6 se iz zadnjega kolesa sliši neko drsanje,ko se peljem dela "plek,plek,plek,plek")kaj bi to lahko bilo je mogoče boben ker je res kar rjast,če kdo ve?
lp
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Nazadnje je pri enem uporabniku utež za feltno tolkla. 
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
-
subarusedan
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 26
skoraj ne vrjamem imam 16 col,sem pa imel enkrat 14 col alu mi je pa res drsala utež spredaj ob čeljust
Boben daj dol. Zelo verjetno je nekje rob okrušen in se kak delček še drži in ruži. Res je jeba s temi bobni. 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov