O: (Laptop) napajalnik, output 19V max 4A
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
O: (Laptop) napajalnik, output 19V max 4A
Če se komu valja doma napajalnik od kakšnega starejšega laptopa s takšnimi specifikacijami ... se priporočam.
Ker gre za neprofitne namene, je pred oglasom predpona O = Odnesem in ne K = Kupim.
Če komu dela gužvo kakšen star prenosnik in bi ga želel odstopiti Saharskim partizanom, pa tudi z veseljem posredujem (Wireless, in usb2 naj le ima delujoč).
Ker gre za neprofitne namene, je pred oglasom predpona O = Odnesem in ne K = Kupim.
Če komu dela gužvo kakšen star prenosnik in bi ga želel odstopiti Saharskim partizanom, pa tudi z veseljem posredujem (Wireless, in usb2 naj le ima delujoč).
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Re: O: (Laptop) napajalnik, output 19V max 4A
Doma nekje bi se moral valjati adapter od HP nx6125, ki bi naj imel 18.5V, 4.9A, 90W. Če ustreza, ga bom probal najti. Je pa tudi prenosnik v kosih (čisto zmanjkalo baterije in se ni dal več prižgati. Nekje bi naj imel "reset", zato sem ga razstavil in nikoli sestavil nazaj), tako da če se komu da ubadati, ga dam zraven 
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Mislim da imam en napajalnik od Dell-a še nekje doma, bi znal bit tudi s takimi specifikacijami. Bom danes malo poiskal.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Se priporočam za obe ponudbi, nekaj bo že delovalo, ni vr.g da ne bi.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Jest mam tut enega od toshiba laptopa.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Laptop, ki rabi napajalnik, je Toshiba Satellite Pro U300, samo ni nujno, da je napajalnik točno ta, zgoraj omenjene specifikacije zadoščajo ne glede na znamko, konektor bom že zlotal.
jaz ti ga šenkam ganc novega, kupil sem ga pred kakšnim mesecem za bivši laptop. Poglej spodaj na linku če ti ustreza.
http://gsm-servis.com/si/hisni-polnilec ... 1513.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gsm-servis.com/si/hisni-polnilec ... 1513.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Tnx, zaenkrat kot kaže bo stvar rešena, ampak ne zadeve stran vržt, zna biti, da bom še kakšnega rabil v bližnji prihodnosti.
Ga bom zadržal, ampak bi bilo fajn če bi ga prišel v bližni prihodnosti iskat,da se mi ne valja doma al pa ,da ga baba ne vrže v smeti po nesreči :mrgreen: . Maš pa zraven še račun za garancijo 1leto.vrecha napisal/-a:Tnx, zaenkrat kot kaže bo stvar rešena, ampak ne zadeve stran vržt, zna biti, da bom še kakšnega rabil v bližnji prihodnosti.
@ijuvan: Tnx za napajalnik, malo lotanja in laptop dela.
@Boxer: Seveda te z veseljem odrešim elektro-kloužja, ki mi bo prejkoslej prišlo prav. Sporoči, kam se oglasim (lahko zs) in ko bom naslednjč šel mimo, se ustavim.
@Boxer: Seveda te z veseljem odrešim elektro-kloužja, ki mi bo prejkoslej prišlo prav. Sporoči, kam se oglasim (lahko zs) in ko bom naslednjč šel mimo, se ustavim.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov