platišča in gume 15 col
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
platišča in gume 15 col
Prodam jeklena platišča 5x100 ET 48 z zimskimi gumami Bridgestone Blizzak LM 25 (cca. 5 mm profila). Imel sem jih na Foresterju letnik 2004. Sem v Lj, dosegljiv na 041 812 165, Boštjan
Aja, še cena! Za vse skupaj 220,00 (dvesto dvajset) evrov.Za kupca pa 200.00 evrov gotovine.
Aja, še cena! Za vse skupaj 220,00 (dvesto dvajset) evrov.Za kupca pa 200.00 evrov gotovine.
Re: platišča in gume 15 col
Karel,
fotk ne bo možno gledat, so pa feltne osnovne jeklene s Foresterja, osnovne, ...So ravne,nezarjavela, sem lepo delal z njimi (po koncu sezone)... Žena jih je imela za v službo do centra Lj.(cca. 5 km) pa nazaj.
Saj res ,gume pa so dimenzij 205 70 15 , enakomerno obrabljene.
Imam pa za prodat tudi (ali pa namesto teh ženinih za Foresterja pa STI feltne 17 col 7,5 JJ , v zlati barvi ali pa 16 col od mojega Outbacka.(L.2006) Skratka, imam preveč felten in gum za samo dva avta. Je pa vse original Subaru. Nimam prostora skladiščit toliko vsega.
Torej, če Te karkoli od zgoraj naštetega zanima ali pa kakšnega od forumašev, jim prosim, sporoči to naprej.
Na Interservisu me prepričujejo naj si da za poletno sezono 17 colske Sti.jke, na Foresterja pa paše tudi 16 col od Outbacka.
Torej, prodati moram en komplet, pa katerega koli že bom prej prodal.
Hvala in lp
Boštjan ŽLAJPAH
fotk ne bo možno gledat, so pa feltne osnovne jeklene s Foresterja, osnovne, ...So ravne,nezarjavela, sem lepo delal z njimi (po koncu sezone)... Žena jih je imela za v službo do centra Lj.(cca. 5 km) pa nazaj.
Saj res ,gume pa so dimenzij 205 70 15 , enakomerno obrabljene.
Imam pa za prodat tudi (ali pa namesto teh ženinih za Foresterja pa STI feltne 17 col 7,5 JJ , v zlati barvi ali pa 16 col od mojega Outbacka.(L.2006) Skratka, imam preveč felten in gum za samo dva avta. Je pa vse original Subaru. Nimam prostora skladiščit toliko vsega.
Torej, če Te karkoli od zgoraj naštetega zanima ali pa kakšnega od forumašev, jim prosim, sporoči to naprej.
Na Interservisu me prepričujejo naj si da za poletno sezono 17 colske Sti.jke, na Foresterja pa paše tudi 16 col od Outbacka.
Torej, prodati moram en komplet, pa katerega koli že bom prej prodal.
Hvala in lp
Boštjan ŽLAJPAH
Evo, za ta zlate STI-jke pa vse štiri za ceno ene nove.Na Interservisu je to 505 eur.Malo sem pripravljen ceno še korigirat, prav veliko pa tudi ne. Menda so bolj redka dobrina, tako so mi svetovali na (Inter)servisu.
Se lahko slišimo 041 812 165 Boštjan
Se lahko slišimo 041 812 165 Boštjan
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Če ne moreš slik dat, a lahko najdeš na netu kakšno sliko takšnih zlatih za STI?
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Dopadejo se mi
To je cena brez gum ane(505evrov)?
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov