-P: STi deli in ostalo

Prodaja in nakup rezervnih delov, dodatne opreme, avtoakustike in druge opreme za vozila.
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Odgovori
Rench
Uporabnik foruma
Prispevki: 21

-P: STi deli in ostalo

Odgovor Avtor: Rench » 12. Maj 2021, 20:25

Pozdravljeni fantje in punce, še vedno imam na zalogi nekatere predmete, ki se jih morem znebit. Cene so napisane kot so optimalne za mene, vsekakor sem pripravljen prisluhnit vsaki ponudbi ampak vas vljudno naprošam, brez nespoštljivih oz. "low ball" ponudb, hvala za razumevanje! Kontakt bo najlažje vzpostavit preko SMS-a na številki 040 244 048 oz. preko Facebook-a, profil Rene Težak in prosim dodajte me pod prijatelje, ker če ne mi vrže v messengerju v spam mapo, katere ne morem redno kontrolirat in ne bom mogel odgovorit, isto kot ne na forumu. Torej, predmeti so sledeči:

2002 Bugeye STi prednje luči v zelo lepem stanju - 500€

2002 Bugeye STi alu pokrov motorja oz. hauba BREZ hood scoopa - 200€

IHI VF35 turbo z 85000 prevoženimi, komaj dobro ulaufan, zelo odziven za single scroll turbino, jaz sem z njim imel full boost na 2800 obratih s Supersprint kolektorjem (je že prodan), razlog prodaje je prehod na twin scroll - 800€

2002 Bugeye STi komplet notranjost, prevoženih ima 85000km, prejšnji lastnik jo je vozil s prevlekami, dobesedno kot nova, brez ene pomanjkljivosti. Dam samo kot komplet za 2000€. Prosim, ne mi pisat, da je vredna 1000€ ali manj, jo raje zadržim zase in za svoj projekt. Trenutno je v celoti ovita v folijo, da ostane kot nova, resnemu kupcu jo odvijem, poslikam in še lahko kako malenkost rečema o ceni.

2006 Hawkeye STi izpušni kolektor in up pipe - 300€

2006 Hawkeye STi downpipe z delujočim katalizatorjem - 900€

2001 Forester S-Turbo zadnji most, nikjer nabit, nikjer rjav razen čist malo po površini - 300€

2001 Forester S-Turbo EJ205 motor, ima rod knock, prodam kot komplet s sesalnim kolektorjem, izpušnim kolektorjem, up pipe in turbo, naknadno vstavljeni kovani bati - 800€

2002 STi volanska letev z 85000km prevoženimi - 350€

2001 Forester S-Turbo sprednji most, nikjer rjav, nikjer nabit - 300€

2002 STi sprednja obojna vrata in zadnja samo leva; kot komplet dam za 200€, posamezno so sprednja 50€ zadnja pa 150€. Dam jih brez tapet in motorčkov za šipe, šipe ostanejo.

2002 STi zadnji mali spojler, enak kot za WRX - 200€

Čisto nov, nikdar nameščen na avto sprednji stabilizator Whiteline 22MM za GC/GF8 Imprezo - 200€ samo štanga

Mislim, da je to to, za zdaj... Hvala vsem, ki ste si vzeli čas in prebrali oglas!

Lep pozdrav, Rene Težak

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost