GUME - group buy
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
GUME - group buy
Ker je spet večje povpraševanje, bi še enkrat naredili group buy.
Povejte dimenzije, pa se bom pozanimal za cene.
Povejte dimenzije, pa se bom pozanimal za cene.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
Re: GUME - group buy
215/65/16 so samo, ne obstajajo v 60 višini (razen prejšnja verzija G012 je obstajala, ki pa je ni več za dobiti).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
Geolander 205/70 15?
AD08r 225/45 17 ter 235/45 17
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Koliko so Ad08r 215 40 r17?
Saj vem, da ne spada sem, ampak vseeno, ko pač tole berem... moderator, prosim po potrebi brisati ali prestaviti.
A vas na Outbackih res dosti uporablja Yokohamo Geolandar? Kako se to obnese nasploh, tudi na AC me zanima? Saj sem sledil temi, testom in mnenjem, ampak vseeno se mi zdi groba za Outbacka, sploh če ne vidi veliko terena...
Hvala,
LP
A vas na Outbackih res dosti uporablja Yokohamo Geolandar? Kako se to obnese nasploh, tudi na AC me zanima? Saj sem sledil temi, testom in mnenjem, ampak vseeno se mi zdi groba za Outbacka, sploh če ne vidi veliko terena...
Hvala,
LP
Zena se usak dan pelje po AC z geolandrco in je vse ok, nic ne trese, preglasna pa tudi ni, poraba enaka.
Na štirih foresterjih sem imel in na dveh outbackih imam to gumo, čez celo leto vozim in nobenih problemov, ne na avtocesti, ne v snegu, ne v dežju in ne na terenu.
Ker guma je videti zelo dobro. Hvala za odgovore.
Yokohama A005 al pa AD048-R :.sup
As jih že znucu? Kaj to delajo kavali ajej :cbeliblisk napisal/-a:AD08r 225/45 17 ter 235/45 17
AD08R je res
215/45/17 je bila mesec nazaj 121€ Zdej evro dva gor dol ne igra neke vloge pri 400+evrih
Ricky napisal/-a:Ti kar jaz odgovorim.tsacomercial napisal/-a:Še je možno dobit 4x 215/45/ 17? Kakšna je cena?![]()
Trenutno jih ni več na zalogi. So naročene in predvidena dobava je 10.04. Cena pa 121€/kom ;-)
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Ma rabm se en set za mojo bivso:)
18ke pa potrpezljivo cakajo na konje.
18ke pa potrpezljivo cakajo na konje.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
In koliko je 215 40 R17 če so 45 121€?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost