Boš za kovinska platišča tudi TUV iskal?
Sprašujem zato, ker ne vidim razloga zakaj si nekateri otežujete zadeve. Nič ne razmišljamo praktično. V Angliji imajo lahko vozniki različne tipe gum na vsaki osi, se pravi lahko so 4 različne le da so prave dimenzije.
Se opravičujem za "off - topic", zaključujem debato z moje strani.
K: Platišča 16" ali 17" 5x100
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: K: Platišča 16" ali 17" 5x100
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Re: K: Platišča 16" ali 17" 5x100
Zato sem potem v naslednjem postu napisal, da bi kovinska 17", ker ne rabi tuv-a.
To men nič ne pomaga, če naši veljaki ne razmišljajo praktično. Pač raje porabim dva tedna za iskanje, kot da sem ob 500€, če se kak plavc zapiči v to, oz ob par tisoč €, če se zavarovalnica ob kakem dogodku zapiči v to.
Kako si praktično predstavljam;
me ustavi kak nadrkan plavc, men tut velik ne manjka, da nazaj kaj ne rečem in potem se lahko gremo šteštja žarnc, povojev...
Pride do nesreče, čudna situacija, do je kriv, aha avto ni tehnično izpraven...
Pač rad mirno spim in vozim
To men nič ne pomaga, če naši veljaki ne razmišljajo praktično. Pač raje porabim dva tedna za iskanje, kot da sem ob 500€, če se kak plavc zapiči v to, oz ob par tisoč €, če se zavarovalnica ob kakem dogodku zapiči v to.
Kako si praktično predstavljam;
me ustavi kak nadrkan plavc, men tut velik ne manjka, da nazaj kaj ne rečem in potem se lahko gremo šteštja žarnc, povojev...
Pride do nesreče, čudna situacija, do je kriv, aha avto ni tehnično izpraven...
Pač rad mirno spim in vozim
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov