Kupim motor (komplet ali blok z glavami) 2.0 (92kW) ali 2.5 če je dobro ohranjen (kar je najbrž nemogoče, ampak probam).
LP M
K: motor 2.0
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
K: motor 2.0
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Re: K: motor 2.0
Jaz sem sicer imel dve glavi od 2.0 125HP motorja ki so bile dejansko v nulo!
Ampak mi je ena padla po tleh in je odškrnilo en vogal. Sicer bi se dalo diskutirat če je tisti vogal relevanten, ampak vseeno, jaz take glave nebi dajal na motor. Druga pa je seveda pač skoraj kot nova.
Imam tudi glavno gred iz tega motorja, ki je povsem v meri. Nimam pa recimo dobrega bloka. Ampak imam pa bolj kot ne kompleten ostal materjal, ki se vijači na/v blok. Tudi dobre bate.
Če si interesent za nabavo lego kock mi javi
S ceno bova pa že nekako prišla skup. Saj meni dela napoto.
Ampak mi je ena padla po tleh in je odškrnilo en vogal. Sicer bi se dalo diskutirat če je tisti vogal relevanten, ampak vseeno, jaz take glave nebi dajal na motor. Druga pa je seveda pač skoraj kot nova.
Imam tudi glavno gred iz tega motorja, ki je povsem v meri. Nimam pa recimo dobrega bloka. Ampak imam pa bolj kot ne kompleten ostal materjal, ki se vijači na/v blok. Tudi dobre bate.
Če si interesent za nabavo lego kock mi javi
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost