Zdravo,
Če se komu doma valja original izpušni lonec od zgoraj omenjene impreze (Bug,Blob,Hawk eye) naj mi piše dm.
lpJ
K: WRX STI 2001-2007 oem lonec
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: K: WRX STI 2001-2007 oem lonec
Takle dušilec iščem če pozna kdo koga da bi prodal pa ne za take zlatnike k ta prodaja
https://japtechsheffield.co.uk/product/ ... oem-gc8-g/
https://japtechsheffield.co.uk/product/ ... oem-gc8-g/
Kolk bi pa ti dal? 140€ se meni niti ne zdi tolk drago, če je dober. Drugače pa pejt nekam po nek športni lonec, pa je to to. Al naj ti ga pa Sani naredi, kar pa spet ne bo tko poceni 
Včasih so se pro-drive lonci prodajali zelo poceni. Jaz sem imel na svojem legacyju od Sanija, pa sem ga kmalu prodal, ker mi je bil preglasen, sem pa dal okol 100€ par let nazaj za rabljenega, če se prav spomnim.
Včasih so se pro-drive lonci prodajali zelo poceni. Jaz sem imel na svojem legacyju od Sanija, pa sem ga kmalu prodal, ker mi je bil preglasen, sem pa dal okol 100€ par let nazaj za rabljenega, če se prav spomnim.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
dal bi 80 za toliko se je tudi enkrat prodajal na tem forumu.
gre se mi zaradi homologacije. Pač sprašujem če je kdo menjal na svoji sti in je pripravljen prodati.. če ni pač ni.
gre se mi zaradi homologacije. Pač sprašujem če je kdo menjal na svoji sti in je pripravljen prodati.. če ni pač ni.
bump! če kdo proda lonec 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov