NE, imam platišča od legacy ET mislim da je 55, pa se pelje vredu, samo tako zgleda kot je subi napisal :P
P: ALU feltne 16" orig. Subaru
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Re: P: ALU feltne 16" orig. Subaru
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Po tome kaj sam probao i vidio kod frenda, trebalo bi odgovarat. B.M. imaš sporočilo 
Čez štiribatne čeljusti tale platišča ne pašejo smo že probali. Mislim da smo spredaj dali 2 ali 3 mm distančnik.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
No vidiš, ravno tistih 6mm ki jih doda ožje platišče se potem nastavlja napoti
Američani imajo na 2001-2005 WRX avtih neke druge zavore, ki niso 4 batne. To mora šele bit nek poraz od zavor, če so že 4 batne toliko prešvoh
Američani imajo na 2001-2005 WRX avtih neke druge zavore, ki niso 4 batne. To mora šele bit nek poraz od zavor, če so že 4 batne toliko prešvoh
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Če so ti 4 batne čeljusti prešvoh, potem imaš slabo izbiro diskov in ploščic, ki ne opravljajo svojega dela dobro.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Da se razmemo, ja ne pričam o 4 batnim Brembo zavorama sa STi-ja, nego o 4 batnim z WRX-a, na te misliš?
Jučer sam probao Speedline 16" ET 55 i idu gor bez problema.
Govora je o štiri batnih čeljustih na GT-jki letnik 99 in o teh platiščih,ki se prodajajo.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Tudi jaz imam te navadne (ne brembo) 4-batne.
Nažalost Igor, so povsem zadostne za normalno vožnjo, ko pa ga začneš trajbat na polno pa se izredno hitro predajo...
Imajo vsi bolj hitri vozniki turbo imprez iste težave, mal poglej po internetu/forumih, ti bo takoj jasno.
Potem pa hitro prideš do dirkalnih/namenskih/izredno dragih zadev, ki pa za normalno vožnjo niso primerne. In hitro narediš nekje kompromis.
Pa dovolj z offtopicom o zavorah.
Japanac, daj gor 3mm distančnik, vijaki bodo še vseeno prijeli s celim navojem, tebi gredo pa mimo čeljusti.
Ali pa raje išči of VW platišča 5×100 16×6,5J (za 205/55/16) z ET-42. Pašejo TAMAN! Kot lahko vidiš na mojih slikah.
Nažalost Igor, so povsem zadostne za normalno vožnjo, ko pa ga začneš trajbat na polno pa se izredno hitro predajo...
Imajo vsi bolj hitri vozniki turbo imprez iste težave, mal poglej po internetu/forumih, ti bo takoj jasno.
Potem pa hitro prideš do dirkalnih/namenskih/izredno dragih zadev, ki pa za normalno vožnjo niso primerne. In hitro narediš nekje kompromis.
Japanac, daj gor 3mm distančnik, vijaki bodo še vseeno prijeli s celim navojem, tebi gredo pa mimo čeljusti.
Ali pa raje išči of VW platišča 5×100 16×6,5J (za 205/55/16) z ET-42. Pašejo TAMAN! Kot lahko vidiš na mojih slikah.
Distance nemam rada, VW tud nemam rada ali mi ovo zvuči superBackW00d napisal/-a: ↑15. November 2017, 13:18Tudi jaz imam te navadne (ne brembo) 4-batne.
Potem pa hitro prideš do dirkalnih/namenskih/izredno dragih zadev, ki pa za normalno vožnjo niso primerne. In hitro narediš nekje kompromis.![]()
Slike sem objavil par postov više...
BackW00d napisal/-a: ↑14. November 2017, 13:37VW: 16"×6,5J - ET42
Primer:
http://shrani.si/f/3g/FE/XzxbjBI/img1488a.jpg
http://shrani.si/f/33/mH/GsHrks1/img1490a.jpg
http://shrani.si/f/40/Qr/3yWGG4s5/img1507.jpg
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Hehe, tako nekak ja 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost