P: Izpušni lonec
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
P: Izpušni lonec
Prodam praktično nov izpušni lonec: bolha
Narejen pri: http://www.auspuh-gerksic.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prodajam, ker sem Subaru Legacy-a prodal (s serijskim izpuhom).
Narejen pri: http://www.auspuh-gerksic.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prodajam, ker sem Subaru Legacy-a prodal (s serijskim izpuhom).
Re: P: Izpušni lonec
ALi je iz nerjaveče pločevine?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Žal ne. Samo zaključna cev.
A pa bi to tut na outbacka pasal?letnik 2002 motor 2.5
Po mojem bi pasalo, glede na to, da sta karoseriji Legacy-a in Outback-a praktično enaki...
Kok je pa kej glasen?al gre to ces tehnicnga?
Tale lonc je pomojm čist preglasen za nas starejše od 30 let
glede na to, da ima Subaru glavni lonc samo zadaj.
Hm, pr men se v kabino ful "mal" slis glede na zunanji ropot.
Omenjeni lonec po mojem mnenju kar precej poudari zvok avta. V nizkih obratih je prijeten brbotajoč zvok, ko pa avto poženeš v obrate se pa kar lepo sliši (tudi v kabino).
Za vsakodnevno vožnjo na relaciji Gornji Grad - Ljubljana mi je bil malo preglasen. Za kruzanje po mestu in pri vožnji "za dušo" je pa super...
Glede tehničnega pa ne vem...
Za vsakodnevno vožnjo na relaciji Gornji Grad - Ljubljana mi je bil malo preglasen. Za kruzanje po mestu in pri vožnji "za dušo" je pa super...
Glede tehničnega pa ne vem...
Enako. Sem ga dal dol, (lonec by Scooby.si) preden sem šel v Bosno.
Čez tehničnega je šel bp, se je pa tresla cela delavnica
Važno mu je bilo samo, da so plini ok...
Čez tehničnega je šel bp, se je pa tresla cela delavnica
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
To je pol to!
:c
Najraj imam garažne hiše, kjer pri 1900RPM pride VSE v resonanco in začne res grdo bobnet.
Ajde, ko greš na morje je kr tečno, ampak popolnoma do konca nabutan prtljažnik delno zaduši vibracije in je kr za zdržat. Na morju potem pa z odprtim šibedahom in šipami dol rata prava uživancija
Drugače pa tak izpuh precej dvigne porabo!
Ker ni mogoče, da nebi vsake 200m nabil gaz do konca, ker komaj čakaš, da ti izpuh zopet eno zapoje.
P.S. Prodam inox BORLA kolektor za 1.6 -> 2.5 motor letnik 2000 + 6/7 let. Zvok je BRRRRRbotajoč!
Sam sem ga imel na imprezi 1.6 in je bil cela zmaga! Zvok napram originalu je bil fantastičen, kljub temu da je bil komplet preostali izpuh serijski!
Najraj imam garažne hiše, kjer pri 1900RPM pride VSE v resonanco in začne res grdo bobnet.
Ajde, ko greš na morje je kr tečno, ampak popolnoma do konca nabutan prtljažnik delno zaduši vibracije in je kr za zdržat. Na morju potem pa z odprtim šibedahom in šipami dol rata prava uživancija
Drugače pa tak izpuh precej dvigne porabo!
Ker ni mogoče, da nebi vsake 200m nabil gaz do konca, ker komaj čakaš, da ti izpuh zopet eno zapoje.
P.S. Prodam inox BORLA kolektor za 1.6 -> 2.5 motor letnik 2000 + 6/7 let. Zvok je BRRRRRbotajoč!
Sam sem ga imel na imprezi 1.6 in je bil cela zmaga! Zvok napram originalu je bil fantastičen, kljub temu da je bil komplet preostali izpuh serijski!
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Jaz imam na legacyu lonec od gerksica pa je zame glih prov glasen. Ga imam pa ze cca 6let pa se nikoli ni bilo problemov :.sup
Subaru Legacy 2.0 GL
Jst sm pa gledu da ma do zadnega lonca se tri lonce umes 
Zivjo.je izpuh se al se je prodal?
Še vedno je naprodaj...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost