Torej kot piše v naslovu, kupim motor EJ18, če ga kdo ima da mu kje leži. Gre pa za avto z izvedbo 4wd.
lp
K: Subaru legacy 1993 motor EJ18.
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: K: Subaru legacy 1993 motor EJ18.
Živjo, zanima me kje dobiti izpušne ventile (vse 4) za EJ18 motor, nikjer ne najdem ponudbe da bi jih kateri ponudniki avtodelov imeli.
Ima morda kdo doma izpravne?
LP
LP
Pokliči:
Karel - 041/494-535 - "zgornja savinjska"
Subi92 - http://www.subaru-slo.net/userpix/4_subaru_logo_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; - "Kamnik"
Znata imeti kaj na zalogi
Karel - 041/494-535 - "zgornja savinjska"
Subi92 - http://www.subaru-slo.net/userpix/4_subaru_logo_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; - "Kamnik"
Znata imeti kaj na zalogi
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Karli bi moral imeti, jaz pa morda kakšne glave kje... mislim da hranim glave od imreze 1.6 ki ima enake ventile...
Ena vmesna...a ima EJ18 tega letnika 8V motor? Al zakaj si napisal VSE štiri...perko napisal/-a:Živjo, zanima me kje dobiti izpušne ventile (vse 4) za EJ18 motor, nikjer ne najdem ponudbe da bi jih kateri ponudniki avtodelov imeli.
LP
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
BackW00d napisal/-a:Ena vmesna...a ima EJ18 tega letnika 8V motor? Al zakaj si napisal VSE štiri...perko napisal/-a:Živjo, zanima me kje dobiti izpušne ventile (vse 4) za EJ18 motor, nikjer ne najdem ponudbe da bi jih kateri ponudniki avtodelov imeli.
LP
Živjo, sori nisem porobno napisal. EJ18 je 16V. Podrl sem le desno glavo, kjer mi je prepihalo ventile. Torej vse 4 na desni strani.
subi92 napisal/-a:Karli bi moral imeti, jaz pa morda kakšne glave kje... mislim da hranim glave od imreze 1.6 ki ima enake ventile...
Si se pripravljen morda kakšne odreči oz. ventilov. Kakorkoli tebi odgovarja. Ventilov ni za dobiti nikjer. Ali pa jaz ne iščem v pravi smeri.
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov