K: Forester izpuh
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
K: Forester izpuh
K: Izpuh za Forester l. 2002 ter L in D vezni nosilec (ne vem če sem ga prav imenoval, spredaj je pritrjen na vezno in zadaj na karoserijo), tel 031 759 759
LP, Boštjan
LP, Boštjan
Re: K: Forester izpuh
Zadnji lonec in kolektorja je edino, kar je še OK na izpuhu našega Subija, vseeno hvala.. 
Tale tip zaradi kogar si nihče več ne želi napisat na bolhi subaru in iskat avtodele
http://www.bolha.com/nadomestni-deli/av ... &kw=Subaru+" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak nosilc imaš v mislih.
http://www.bolha.com/nadomestni-deli/av ... &kw=Subaru+" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak nosilc imaš v mislih.
Ja ta nosilec rabim, ampak a paše od Impreze na Foresterja?
Aja pa kaj je narobe s tipom, ki prodaja?
Če iščeš ta nosilec zaradi rje ali poškodbe, se da vse popravit.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Thomas 22; Res je, marsikaj se da povariti, ampak vseh skritih kotičkov, kjer se je pojavila rja se ne da sanirati. Moj nosilec je kot rešeto, na tehničnem sem se moral fino bogega narediti, da me je spustu čez. Zato se mi zdi bolj smiselno vzeti tistega, ki se prodaja na bolhi za dobrih 100€, edino ne vem če paše od Impreze. Če prav vem sta enaka, vseeno bi rad še potrditev od nekoga, ki to zagotovo ve...
a lahko pripopaš eno sliko, da vidim, če je res tako rjav.
Na mojem, ki je leto mlajši sem bil tudi razočaran nad rjo na tem nosilcu. Ko pa sem ga odstranil in prebarval, pa ni bilo tako hudo.
zato me malce čudi, da je gospod na tehničnem kompliciral, še posebej zato, ker se brez tega nosilca komot voziš naokol. Legacy tega nima.
Na mojem, ki je leto mlajši sem bil tudi razočaran nad rjo na tem nosilcu. Ko pa sem ga odstranil in prebarval, pa ni bilo tako hudo.
zato me malce čudi, da je gospod na tehničnem kompliciral, še posebej zato, ker se brez tega nosilca komot voziš naokol. Legacy tega nima.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Tole od Impreze ne bo pasalo na Foresterja ker:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Thomas 22; Bom pripopal sliko, ko pridem domov, na nekaterih mestih je "ko čips"... Je pa res, da če ni ne vem kako pomemben del in ne nosi ničesar, potem me ne skrbi več toliko. Verjetno se bom potem odločil in nosilca "poflikal", pobarval in nasprejal s Kentovim voskom, da ne bo rjavelo naprej pa upam da bo...
Karel; Hvala za informacijo
Karel; Hvala za informacijo
Vidim da sm res zajeb. ne vem kje sm vidu takrat povezavo s foriji?
S tipom najbrž ni nič narobe, le zavidam mu, da gre slikati vsak košček avta posebej in objavi. Tako nastane na bolhi.com iz štirih strani avtodelov za Subaru kar naenkrat 12 strani delov.
S tipom najbrž ni nič narobe, le zavidam mu, da gre slikati vsak košček avta posebej in objavi. Tako nastane na bolhi.com iz štirih strani avtodelov za Subaru kar naenkrat 12 strani delov.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov