P: Fori 2.0 2000 290kkm
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
P: Fori 2.0 2000 290kkm
Pozdravljeni,
prodajam Foresterja, od 175kkm (ko sem ga kupil) servisiran pri kržiču, problem so zadnji blatniki in košček havbe, zato je tudi cena taka kot je. Je pa pred tednom narejen redni servis + obnova zavor. TP velja do septembra.
1700€
oz. 1800€, pa prišparate 10€ na vinjeti.
za popuste se ne mislim pogajati, cena je zadnja.
Če koga zanima, sem dosegljiv na brencicmartin@gmail.com ali tukaj
LP
Martin
prodajam Foresterja, od 175kkm (ko sem ga kupil) servisiran pri kržiču, problem so zadnji blatniki in košček havbe, zato je tudi cena taka kot je. Je pa pred tednom narejen redni servis + obnova zavor. TP velja do septembra.
1700€
oz. 1800€, pa prišparate 10€ na vinjeti.
za popuste se ne mislim pogajati, cena je zadnja.
Če koga zanima, sem dosegljiv na brencicmartin@gmail.com ali tukaj
LP
Martin
Re: P: Fori 2.0 2000 290kkm
Koliko so gnili zadnji blatniki?martk napisal/-a:...problem so zadnji blatniki in košček havbe, zato je tudi cena taka kot je.
Ker forester ne začne rjaveti nazunaj, ampak od znotraj navzven. Notranji blatnik zgnije in voda teče v notranjost, notri pa potem začne gniti in ko udari ven, je že pozno.
Je že na tem mestu rjast?
http://www.subaruoutback.org/forums/att ... oto-1-.jpg
Ker to namreč pomeni tole znotraj pod oblogami:
http://i.imgur.com/HWnPtnAl.jpg
http://brooktownsend.ca/gallery/cache/F ... 14_768.jpg
To vem iz prve roke, ker sem svojega šel popravljat. In to pomeni nekje 500 do 700 evrov za popravilo. Tam je dvojni pleh in je treba vse stran odrezat, narest na novo in zapreti nazaj. In to je ponavadi na obeh straneh, potem pa še barvanje in zaščita.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Znotraj nisem nič razdiral, je pa najbrž podobno kot na zgornjih slikah. Mi je en šušmar (kao dober) nekaj popravljal 2 leti nazaj, pa je bolj tako/tako naredil in je "zacvetel". Sicer pa kot si rekel, popravilo nekaj stane, če bi bil tip-top bi bila cena temu primerna.
Tvoja cena je primerna tip-top avtu brez velikega servisa, ki sledi čez par tisoč kilometrov (in ki stane dodatnih 700 evrov). Zato namreč sprašujem.
Namreč tudi moj se je prodajal pred nekaj leti za 2400, prodan mi je bil pa za 1200 evrov, ker ga je bilo treba švasat.
Ne da ti zbijam ceno, cena je kakršna je in to bo med tabo in bodočim kupcem, za koliko se bo avto prodal.
Samo opozarjam morebitne kupce, da se lahko nadejajo poleg kupnine 1800 evrov še dodatnih 1500 evrov popravil in servisov, ki bodo v kratkem prišli po nakupu. Veliki servis in švasanje ter barvanje zadnjih blatnikov, pa verjetno je potem tudi prednja vezna stena že slaba, ker ponavadi gre to dvoje skupaj, pa če je že začel cvetet zadnji blatnik, je potrebno tudi odpreti prag zadaj, ker vanj teče voda iz notranjosti blatnika in tudi tam gnije. Preverjeno na mojem avtu, pa je bila zadaj samo ena majhna bulica (1x1cm)napihnjene barve in nič rje. Švasanja pa potem vseeno ogromno.
Namreč tudi moj se je prodajal pred nekaj leti za 2400, prodan mi je bil pa za 1200 evrov, ker ga je bilo treba švasat.
Ne da ti zbijam ceno, cena je kakršna je in to bo med tabo in bodočim kupcem, za koliko se bo avto prodal.
Samo opozarjam morebitne kupce, da se lahko nadejajo poleg kupnine 1800 evrov še dodatnih 1500 evrov popravil in servisov, ki bodo v kratkem prišli po nakupu. Veliki servis in švasanje ter barvanje zadnjih blatnikov, pa verjetno je potem tudi prednja vezna stena že slaba, ker ponavadi gre to dvoje skupaj, pa če je že začel cvetet zadnji blatnik, je potrebno tudi odpreti prag zadaj, ker vanj teče voda iz notranjosti blatnika in tudi tam gnije. Preverjeno na mojem avtu, pa je bila zadaj samo ena majhna bulica (1x1cm)napihnjene barve in nič rje. Švasanja pa potem vseeno ogromno.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Torej bi rad preveč... Naredimo licitacijo
Če ima kdo konkretno ponudbo da se avto hitro proda, se da tudi še kaj zmenit, ker se mi malo mudi, ampak res se mi ne da ukvarjati s šmuglerji, ki merijo profil na gumah, pa kolk so tepihi umazani itd pol pa reče 300€ ti dam, ker sem dobr človk.
Če ima kdo konkretno ponudbo da se avto hitro proda, se da tudi še kaj zmenit, ker se mi malo mudi, ampak res se mi ne da ukvarjati s šmuglerji, ki merijo profil na gumah, pa kolk so tepihi umazani itd pol pa reče 300€ ti dam, ker sem dobr človk.
Vreden je več kot 1200, to je definitivno. Vendar več kot 1500 boš zanj težko dobil.
1490? Jutri gre na avto.net
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Ti dej kr višjo ceno
zbijejo ti jo še vseen lahk:)
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... ow=1&avto=" onclick="window.open(this.href);return false;
Cena je sedaj nižja, avto bo registriran še do SREDE 23.3. potem ga bom odjavil zaradi prenosa bonusa itd.
Prodano,
tema se lahko briše.
LP,
Martin
tema se lahko briše.
LP,
Martin
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov