P: Subaru Impreza WRX SW 2003

Oglasi namenjeni prodaji vozil Subaru
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Odgovori
Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba
Prispevki: 2527
Kraj: Vrhnika

P: Subaru Impreza WRX SW 2003

Odgovor Avtor: msenjur » 29. Maj 2015, 20:52

Zivjo!

Takole, pa je prišel tudi čas da prodam svojo prezko. Punca ima za sabo 237k km in 12 let. V tem času sva pri zdravniku opravila tavelik servis, zamenjala vse semeringe na mašini, tko da oljček nič ne pušča. Zamenjali smo ji tudi wisko sklopko, zadnje linke in gumice. Obiskovala sva strokovne zdravnike pri Križiču in pri Scooby-u. Za kaj drugega ni bilo potrebnih obiskov. Pred kakšnim mesecem sem jo peljal še k plastičnem kirurgu, da ji je malo polepšal videz, tako da sedaj spet lepa kot nekoč v svoji mladosti, vendar kljub temu ima pač nekaj znakov starosti.

Med zadnjimi obiski pri zdravniku smo ugotovili, da so zadnji amortizerji že bolj na koncu, tko da kupca čaka zamenjava le teh v prihodnosti. Strošek obnove obeh cca. 200€.

Na avtu so letne gume na original 17 feltnah. Gume so sigurno dobre še za eno sezono. Zraven dodam še en malo bolj glasen auspuh, ki je sicer brez papirjev, tko da na tehničnega je treba iz z originalnim.

V mislih sem imel ceno 5800€, vendar zaradi okoliščin je cena spuščena na 5600€.

http://www.mojalbum.com/msenjur/impreza" onclick="window.open(this.href);return false; (amaterske slike so stare 14 dni)
Kakšen interesent iz foruma preden gre na avto.net?

PussyG
Uporabnik foruma
Prispevki: 80

Re: P: Subaru Impreza WRX SW 2003

Odgovor Avtor: PussyG » 30. Maj 2015, 10:15

Marija pomagi... Sicer te ne poznam, ampak ko sem tole prebral, se mi zdi, da ti je v glavi popustil en semeringec in ti oljcek tece tja kjer ne bi smel. :geek

Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba
Prispevki: 2527
Kraj: Vrhnika

Re: P: Subaru Impreza WRX SW 2003

Odgovor Avtor: msenjur » 30. Maj 2015, 16:25

No ja, bom sel do zdravnika da pogleda ker semering pusca...

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost