PRODAM IMPREZA 1.8I-4WD

Oglasi namenjeni prodaji vozil Subaru
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Odgovori
denis
Uporabnik foruma
Prispevki: 55

PRODAM IMPREZA 1.8I-4WD

Odgovor Avtor: denis » 19. Marec 2015, 15:40

Prodam imprezo 1.8i-4wd l.95, karavan, rdeče barve, veliko opreme (servo, pranje žarometov, elektro ogledala, elektro vse štiri šipe, klima, alarem, boljše ozvočene...) na avtu, je bilo v ''nulo'' porihtano (koši, pragi, blatniki, pragi ojčani, celo vozilo zaščiteno...) razen prvih blatnikov, ker mi je zmankalo časa in tako je tudi ostalo in stoji že nekaj mesecev.. se pravi avto je, razen prvih blatnikov, brez rje ali gnilobe.! zraven priložim pa še set tesnil za motor v vrednosti 170€ in pa filtre, nove svečke.. ker sem mislil delati generalno na motorju in mi žal ne znese... Avto se prodaja izključno samo zaradi pomankana časa za dokončno rihtanje in primankovanje prostora.. avto je še dvignjen za 3,5cm in ima skoraj nove sava eskimo gume.. za vse info. pokličite na 040234242, ker sem na računalniku bolj malo in ne bom veliko odpisoval.. ;)

denis
Uporabnik foruma
Prispevki: 55

Re: PRODAM IMPREZA 1.8I-4WD

Odgovor Avtor: denis » 19. Marec 2015, 15:41

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... ow=1&avto=" onclick="window.open(this.href);return false;
Cena ni dokončna...

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost