Zivjo,
Prodam Justija 1.2GL 4WD 90 letnik.
Trenutno mi je potekel tehničen in se mi ga ne splača popravljat, ker bi bilo predrago (trenutno ne bi šel čez tehničnega). Drugače je vozen, dela vse razen ključavnice na prtljažniku, je pa precej gnil ob robu. Za resno uporabo bi bilo dobro zamenjati diske in spucati fergazer ter poštimat mal rjo. Notri ima avtoradio s CD changerjem pod zicom in dodatnima zvočnikoma v polici prtljažnika. Gume so kupljene lansko leto, sava eskimo S+M. Kakšno sliko lahko pošljem po mailu.
Dam za dele ali kaj podobnega za cca 100€, drugače bo šel na odpad.
Kontakt na mail ali telefon:
marolt.jernej(at)gmail.com
040-531-538
(ZS ne bom videl, ker mi je brat posodil ta post)
lp
jernej
Justi 1.2GL 90 letnik
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 317
- Kraj: Kranj
Justi 1.2GL 90 letnik
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 317
- Kraj: Kranj
Re: Justi 1.2GL 90 letnik
sporocam, da je avto prodan.
Lp
Lp
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov