P: Legacy 2.2 gx

Oglasi namenjeni prodaji vozil Subaru
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Odgovori
Uporabniški avatar
birdy
Uporabnik foruma
Prispevki: 2204
Kraj: Lj

P: Legacy 2.2 gx

Odgovor Avtor: birdy » 19. September 2012, 22:26

Avto poznate, ce je kako vprasanje pa kr tule.
Prjatu se je preselu v anglijo in tako se moj bivsi legacy spet prodaja...on je zamenjal notranjost, motor na 2.2, sklopka je od outbacka....mogoce se kaj
LSD zadaj je se zmeram zmontiran.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6466369&show=2

Uporabniški avatar
erixon
Uporabnik foruma
Prispevki: 68
Kraj: Braslovče

Re: P: Legacy 2.2 gx

Odgovor Avtor: erixon » 21. September 2012, 19:54

Zanimiv je za mojega očeta.

Koliko km in če lahko še malce več podatkov o splošni ohranjenosti? Kako je z rjo?

Hvala.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat...

Uporabniški avatar
birdy
Uporabnik foruma
Prispevki: 2204
Kraj: Lj

Re: P: Legacy 2.2 gx

Odgovor Avtor: birdy » 26. September 2012, 12:05

Gnilobe sigurno NI.
Nad vetrobranskim steklom se kazejo prvi znaki da bo zacel tam rjavet, vsepovsod drugje rje mislim da ni.

Mislim da si zasluzi naziv Ohranjen, napake bi bile:
-nekaj sledi toce na strehi
-kaka praska od parkirisca
...

Motor ima narejen servis, na podvozju bi bilo potrebno zamenjat(podlozit) koncnike stabilizatorja zadaj, zavore potrebujejo mal ciscenja ker stoji 9 mesecev(to lahko naredim jest), sklopko smo dali od mojega outbacka ker sm novo kupu predn sm staro ven vzel, tako da je sklopka mocnejsa in boljsa kot original legacy - edin potisni lezaj se zacenja slisat(na roke je bil cist OK, tko da mora zivet se neki casa)

Notranjost je vzeta iz Outbacka, kot je razvidno iz slik in je lepo ohranjena.

Ima dodatno zvocno izolacijo po podnu, vratih, stropu.....moram rect da se pozna v obe smeri:
-manj se slisi sume in zvoke iz okolja
-bolj se slisi motor in pokonski sklop(kar se prenasa po karoseriji), ker je ostalega suma tok manj

Ima dodatno vgrajen LSD diferencial zadaj (lepse se pelje po snegu, hkrati pa potrebuje FULL SIZE rezervo za uporabo zadaj)

ima 4 dost solidne zvocnike(radia ni)

Sovoznikova sipa je TUDI AVTOMATSKA (dodatno narejeno)

Avto sem imel dve leti, potem sm kupil outbacka, tako da ga je potem 3 leta imel moj prijatelj, ki je odprl podruznico svoje firme v angliji in se je po 9 mesecih odlocil da ostane gor - posledicno je 9 mesecev stal in se prodaja.

Zadnje case sem bolj malo ma forumu, tako da sem za vse dodatne informacije dosegljiv na tel: 041-362-230

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost