P/K: Subaru Outback 3.0 H6/XV 1.6 ali 2.0 bencin

Oglasi namenjeni prodaji vozil Subaru
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Odgovori
Austin Powers
Novinec
Prispevki: 5

P/K: Subaru Outback 3.0 H6/XV 1.6 ali 2.0 bencin

Odgovor Avtor: Austin Powers » 11. September 2024, 22:11

Lep pozdrav,

prodamo starega prijatelja Outbacka, zaradi družinske reorganizacije voznega parka kanimo s treh vozil na dve. To testno prakticiramo od lanskega oktobra (zato Subi ni registriran) in nam test deluje brez težav. Tudi Subi. Skratka, prodajam Outbacka, dobrega letnika, pred dvema letoma smo mu zamenjali motor za motor s 180 k km, predlani izpušne lonce, leto dni nazaj je dobil novo zimsko obutev in nov akumulator. Potrebuje poliranje prednjih žarometov (še raje pa nove in LED bar na strehi) ter reden servis.
Avto nikakor ni nov in ga nikakor nismo šparali. Služil je predvsem kot "delovno vozilo", vozil je vse živo...od lesa, smeti, daril, koles, vojakov, policistov, novinarjev, oglasnih rekvizitov, psov, peska, tudi Rosvito, znane face, potapljaško opremo, bazene, pilote, jokajoče ločenke, gobe, stvari ki jih ne smemo omenjati, zaščitno opremo ko je ni bilo nikjer dobiti, košarkarske Mišice, žare, odojke, oglje, agregate, nujno hrano med poplavami, večkrat služil tudi kot Hotel Subaru, skratka, multipraktični posli, v katerih se ta stroj dobesedno zelo znajde in počuti kot doma.. Iz šita (beri blata) me je samo enkrat moral potegniti Fendt - in a jiffy. Lani, avgusta, med poplavami. Zaradi mrtve koze. Ne sprašujte. Ma nikoli ne bom pozabil vseh teh zgodb s tem avtom.
Kupil sem ga od dobrega prijatelja, ki je tudi tukaj na forumu - pod nickom Kričač - in te odločitve nikakor ne obžalujem. Pravzaprav je bilo po spominu takole - ko sva nekje leta 2010 skupaj nastopila na eni multišportni prireditvi, se je pripeljal z njim...in sem mu rekel, da ko ga bo prodajal, naj me pokliče...kar nekaj let kasneje sva se srečala na tekmi, kjer sta najina sinova tekmovala, dobil je nov služben avto, omenil da prodaja, the rest is history.
Šenkam ga ne. Ker sem vanj zmetal kar nekaj novcev. Skratka, za jurja ga ne dam.
Ga pa najprej ponujam skupnosti, v kateri se bo zagotovo našla oseba, ki ga bo za primeren denar dobila in v nadaljevanju tudi cenila in uživala. Kot sem ga sam.

Ker se reorganiziramo, sem seveda po parih Subarujih naklonjen bencinskim Subarujem tudi v bodoče, zato sem na trgu za bencinsko AWD gnanim XV-jem (1.6 ali 2.0, najraje avtomat) ter za bencinsko gnanim Outbackom novejšega letnika. Obžalujem, da Subaru ne ponuja več H6 motorja, ki je absolutni dragulj med motorji vobče. Pred Subaruji sem bil proper fan in lastnik kar nekaj BMWjevih straight six-ov, tukajle na tem mestu pa priznam, da je flat 6 nekaj najboljšega, kar sem kdajkoli vozil (V8 in V10 vključeno).

Skratka, za več info skočite v inbox, za dobro ponudbe dodam še kako trugo in Thule prtljažnik za na streho.

Lep pozdrav

Austin Powers

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost