2006 letnik, vsa oprema + navigacija (iz leta 2013, ker novejše ni), brez usnja, ker sem ga vrgel ven - mi je tekstil bolj všeč
V zadnjih 20k menjano:
- obe prednji roki (obnovljeni + pobarvani)
- spodnji končniki (novi)
- volanski končniki (novi)
- volanska gred (od mojega prejšnjega outbacka - ojačana)
- palčke in gumice stabilizatorjev Nipparts (spredaj in zadaj novi - imajo na obeh straneh matice, da jih je lažje odviti (ni treba rezat stran))
- novi vsi štirje kolesni ležaji (Nipparts)
- novi prednji in zadnji diski + ploščice (Brembo diski, ploščice Nipparts)
- novi prednji amortizerji + novi fedri + nove šalčke z ležajem + nova zaščita amortizerja (vse komplet od KYB)
- novi zadnji amortizerji + fedri (+ 50kg + 3cm in heavy duty - od Peddersa)
- nova wide prva lambda Denso (pred katalizatorjem)
- nova druga lambda Denso (za katalizatorjem)
- veliki servis je bil narejen pri 350k (10k po nakupu) in takrat se je menjal tudi vztrajnik za enomasnega in visko od starejšega letnika
- zadnji servis (olja, filtri) je bil narejen konec februarja 2019, olje v menjalniku in zadnjem diffu menjano junija 2018 (pred dopustom).
- septembra 2018 je bil vpoklican za menjavo stikal na airbagih.
Naročil sem nov hladilnik za vodo, ker na starem satovje počasi razpada. Ne pušča še, ampak ga bo treba zamenjat v naslednjih 10k, ker je tako boljše za avto. Ga dodam zraven.
Gor so AT gume 215/65/16 letnik 2017 (takratni group buy pred Ukrajino pa sem vzel 8 gum, za mojega takratnega in še za tega outbacka).
download/file.php?id=3697&mode=view/igor.jpg
Cena po dogovoru.
031 440 308 ali ZS
P: Outback 2006
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
P: Outback 2006
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost