P: Subaru Imprza 2.0 Karavan 2006
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
P: Subaru Imprza 2.0 Karavan 2006
Prodaja se impreza zaradi nepričakovanih stroškov.. Upam da ji najdem dober dom..
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... %202.0%20R" onclick="window.open(this.href);return false;
Za več info me pa kar pokličite ali pišite na zasebno.
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... %202.0%20R" onclick="window.open(this.href);return false;
Za več info me pa kar pokličite ali pišite na zasebno.
Re: P: Subaru Imprza 2.0 Karavan 2006
to ži gledam 1 teden in se mi tko dopade. S kod pa si? Kolikor po slikah sumim si nekje z mbja ker vidim pohorje vzadaj :P
Dobro si ugotovil hehe, iz Maribora sembeny93 napisal/-a:to ži gledam 1 teden in se mi tko dopade. S kod pa si? Kolikor po slikah sumim si nekje z mbja ker vidim pohorje vzadaj :P
Kakšna je pa kaj poraba te impreze. Si kdaj razmišljal da bi jo na plin predelal?
odvisno, tu okol 10 v mestu če lepo voziš, točno pa nevem ker nima računalnika ko piše računal pa nikoli nisem na bencinski.. Na plin pa niti razmišlal nisem da bi jo predelal ker mam v legacyju plin pa je več sranja ko koristi z njim..
aja. kakšni so pa problemi te z plinom?
Ma že parkrat mi je vklopo check engine pa tempomat je začel utripat, kao da nima avto pravilnega izgorevanja.. je bil avto na servisu so menjavali filtre, neke nastavalali, čez 1 mesec spet isto... bom vido kaj bom zaj naredo, ampak impreza dokler je še doma bo ostala tak ko je ker dela 1a
Spet pa nena tolko pije da bi mene osebno motlo, ker če bi me nebi mel 2 subaruja pri hiši :P Samo zdaj pa je preveč drugih stvari da bi si lahko še mel 2 avta doma zato pa imprezo prodajam..
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4468
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
A imaš mogoče BRC 'tovarniški' sistem pa se ti to zgodi ob uporabi tempomata?
Potem je možno, da imaš isto težavo, kot jo je imel moj - TPS (Throttle Position Sensor) vhod od BRC elektronike je bil povezan na pedal namesto na loputo - meni se je to nehalo dogajat, odkar sem TPS vhod povezal na senzor od lopute...
Potem je možno, da imaš isto težavo, kot jo je imel moj - TPS (Throttle Position Sensor) vhod od BRC elektronike je bil povezan na pedal namesto na loputo - meni se je to nehalo dogajat, odkar sem TPS vhod povezal na senzor od lopute...
Mam brc ja samo se na random zgodi, lahko sem na avtocesti pa 3 ure uporablam tempomat, lahko se pa sredi mesta zgodi.. mehaniki so pa vsi pametni pa noben nič nereši
Zanimivo za to težavo še pa nisem slišo da bi problemi bili. Doslej mi je vsak rekel da je plin prav fajn zadeva 
Sej plin je odlična zadeva, ZA KUHAT!beny93 napisal/-a:Zanimivo za to težavo še pa nisem slišo da bi problemi bili. Doslej mi je vsak rekel da je plin prav fajn zadeva
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4468
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Plin je odlična zadeva za se vozit... Lahko greš 2x dlje za isti dnar. 
Tudi pri meni se CE in utripanje tempomat lučke ni dogajalo pogosto ali vedno, ko sem uporabljal tempomat.
Žal se sedaj tudi ne spomnim, ali se je dogajalo samo ob uporabi tempomata ali ne, ampak odkar sem popravil vezavo TPS vhoda, se mi več ni zgodilo (v cca. 100k km).
Če ti bo, se lahko kdaj priklopiva na OBD in plinarno, pa pogledava, kak pa kaj.SubieSlo napisal/-a:Mam brc ja samo se na random zgodi, lahko sem na avtocesti pa 3 ure uporablam tempomat, lahko se pa sredi mesta zgodi.. mehaniki so pa vsi pametni pa noben nič nereši
Tudi pri meni se CE in utripanje tempomat lučke ni dogajalo pogosto ali vedno, ko sem uporabljal tempomat.
Žal se sedaj tudi ne spomnim, ali se je dogajalo samo ob uporabi tempomata ali ne, ampak odkar sem popravil vezavo TPS vhoda, se mi več ni zgodilo (v cca. 100k km).
Haha ja za kuhat je zihr vredi ja. Samo zanimivo ker dosti subijev je na plin predelanih
Ja, tudi dosti subarujev tudi zariba, seveda največ zarad plina in dizla, zelo zelo malo pa zarad bencina. 
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
To da lahko Subaru zariba zaradi plina prvič slišim...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov