P:Impreza GT 2000
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
...
zelo si znižal ceno na avto.netu?! 
Ej v vrsto se postav za loto:-)
Ma Bistri prov, za delo je treba prjet pa neki let sparat pa pol se mal sparat pa cez 10 let kupit.
Al pa ce se prov pises(zaradi lastne varnosti raznih priimkov ne bom pisal).
No da ne smetim teme: zelo solidna cena, ampak na zalost se mal previsoka za mojo denarnico.
Ma Bistri prov, za delo je treba prjet pa neki let sparat pa pol se mal sparat pa cez 10 let kupit.
Al pa ce se prov pises(zaradi lastne varnosti raznih priimkov ne bom pisal).
No da ne smetim teme: zelo solidna cena, ampak na zalost se mal previsoka za mojo denarnico.
Dirkac kroznih krozisc
Sej jest že pridno delam kr neki let. Sam bom mogu šefu oz šefom rečt za kakšno povišico
Sej kupit tak avto bi še šlo. Sam nebi pa rad pol samo za avto delal. Sem v letih, k med drugim tut že mal razmišljam o svojem stanovanjskem problemu, tko da bi bil loto več kot dobrodošel
Sam avto mi je pa še vedno en najlepših kadarkoli narejenih. Nikol ne bom pozabu, k sm se sreču z GT-jko leta 98, k je fotr kupoval novga Subaruja. Takrat sem si reku, da bom ta avto enkrat imel
Sej kupit tak avto bi še šlo. Sam nebi pa rad pol samo za avto delal. Sem v letih, k med drugim tut že mal razmišljam o svojem stanovanjskem problemu, tko da bi bil loto več kot dobrodošel
Sam avto mi je pa še vedno en najlepših kadarkoli narejenih. Nikol ne bom pozabu, k sm se sreču z GT-jko leta 98, k je fotr kupoval novga Subaruja. Takrat sem si reku, da bom ta avto enkrat imel
Sedaj tudi na Avstrijskem SPC forumu.
Pomoje najlepši oglas k sm ga naredu,izključno zato ker ma njihov forum edit funkcijo
Pomoje najlepši oglas k sm ga naredu,izključno zato ker ma njihov forum edit funkcijo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov