sam kaj k mi nič od naštetega ne pride prav
P:Imprezo wrx sti 2,5 2005 letnik
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
- tjordan1
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 345
- Kraj: Kostanjevica na Krki
Re: P:Imprezo wrx sti 2,5 2005 letnik
mam nove ponudbe.v lj nekje na tobačni pisarna 12m2,pa škodo octavio karavan 1,2 105km,letnik 2013.
je treba šparat,pa ni važn kolk košta.
Tisto pisarno kar odpiši. Razen, če ti doplača ene 4 jurje. Je pa zanimivo, da še ni zamenjal, ker mi je rekel, če se ne bova zmenila bo vzel v račun ML 320 CDI
.
Sem bil poleti na ogledu, ker mi je ponudil za zamenjavo za en moj avto, pa ni vredna več kot 12 jurjev.
Sem bil poleti na ogledu, ker mi je ponudil za zamenjavo za en moj avto, pa ni vredna več kot 12 jurjev.
Go Westy, go!
- tjordan1
- Član Subaru kluba
sej sem mu odpisal da me itak ne zanima,ma pa pravo slovenščino
je reku da se gre eno ali dve leti malo podivjanje 
Tip mi je deloval kot kakšen boter zeleni mafiji v Ljubljani. Albanac.
Go Westy, go!
- tjordan1
- Član Subaru kluba
ja bi ti vrjel.
še dobr da me ne mika 
- tjordan1
- Član Subaru kluba
mika katerga da bi vzel puntota abartha,al pa mazdo mx5.pa ka noben nima več denarja

Jeba je, ja. Prodaja Dacii narašča...folk je rajši začel tole kupovat kot rabljene za tak oz. podoben denar.
Go Westy, go!
Sam to ni isti folk k bi kupu jordanovo imprezo tud če bi bla 5k. Treba je počakat, se bo že najdu kupec. Jst bi jo vzel če bi kupval imprezo, ker vem da je dobra.picinni napisal/-a:Jeba je, ja. Prodaja Dacii narašča...folk je rajši začel tole kupovat kot rabljene za tak oz. podoben denar.
Govoril sem na splošno. Takih, ki pa kupuje tak avto (STI) v SLO je pa vsako leto v tem cenovnem razredu med 2 in 3. Sej se bo našu kupec, v to ne dvomim.irCAR81 napisal/-a:Sam to ni isti folk k bi kupu jordanovo imprezo tud če bi bla 5k. Treba je počakat, se bo že najdu kupec. Jst bi jo vzel če bi kupval imprezo, ker vem da je dobra.picinni napisal/-a:Jeba je, ja. Prodaja Dacii narašča...folk je rajši začel tole kupovat kot rabljene za tak oz. podoben denar.
Go Westy, go!
Jordan,a hawke ti ni pa še noben ponudu v račun?:P
- tjordan1
- Član Subaru kluba
haha ircar maš prav,tud mi je ni tako nos na vrat prodat,samo za letos bi vzel enga suva,drugo leto pa sti 2011.
beli ni ne
.
aja,pa od danes sem lastnik leto dni starega gokarta 2012 birela 125ccm racing varijanta-hard raketa,ja pa še kljuko zdej potrebujem
beli ni ne
aja,pa od danes sem lastnik leto dni starega gokarta 2012 birela 125ccm racing varijanta-hard raketa,ja pa še kljuko zdej potrebujem
Je od Preše? Hehe, eni kr na strehi vozjo karte, namest montane - prikolice se v sloveniji da dobit?tjordan1 napisal/-a:haha ircar maš prav,tud mi je ni tako nos na vrat prodat,samo za letos bi vzel enga suva,drugo leto pa sti 2011.
beli ni ne.
Kupil si si odlično fitnes napravotjordan1 napisal/-a:aja,pa od danes sem lastnik leto dni starega gokarta 2012 birela 125ccm racing varijanta-hard raketa,ja
Go Westy, go!
- tjordan1
- Član Subaru kluba
mam eno viška prikolo doma pa jo bom mal prenovil.ne ni od preše,ni bil na netu.
ja picinni vem ma trije kolegi ga že majo pa sem se že dolgo menu da bom neki kupu,in evo ga,pa še blizu mam do racelanda
avta mi je škoda tiščat,tak da bo to prava stvar.
p.s.mam zravennek frgazer,k se zavrti na 19000rpm.
ja picinni vem ma trije kolegi ga že majo pa sem se že dolgo menu da bom neki kupu,in evo ga,pa še blizu mam do racelanda
p.s.mam zravennek frgazer,k se zavrti na 19000rpm.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
HUDO!
Potem na japmeet 2014 prideš s kartom!
Potem na japmeet 2014 prideš s kartom!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost